Iš skalbyklės išvaduotas nuogas australas džiaugiasi lyg antrąkart gimęs

Australas, kuris

Australo nuotykiai įkvėpė interneto pokštininkus.<br>„Facebook“ nuotr.
Australo nuotykiai įkvėpė interneto pokštininkus.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

2014-01-07 14:14, atnaujinta 2018-02-17 20:53

Vyras, pasivadinęs „Laurence'u“, papasakojo apie tą žeminamą incidentą, kurio metu didelė gelbėtojų grupė turėjo aliejumi tepti jo 175 cm ūgio ir 68 kg svorio kūną, kad ištrauktų jį iš viršuje atidaromos skalbyklės.

Jis vienai komercinei radijo stočiai sakė, jog „nusprendė truputį pasilinksminti“, bet netrukus po to, kai įsiropštė į skalbimo mašiną, suprato, kad „negali nei iki galo įlįsti, nei iki galo išlįsti ir turėjo šauktis pagalbos“.

„Tikrai norėjau tik dar vieno alaus“, - atsakė jis, paklaustas, kas jam atėjo į galvą, kai jis suprato įstrigęs.

„Pamaniau: „O, galiu lengvai čia tilpti, nes tai gan didelė skalbimo mašina“, bet taip, atsisėdęs ten sukryžiuotomis kojomis tiesiog negalėjau jų pajudinti, kad išlįsčiau atgal“, - pasakojo jis.

Pokštininku save vadinantis vyrukas tvirtino, kad draugai apie sako: „Laurence'as, jis visada nuogas“.

Jis pripažino, kad iš pradžių „truputį“ supanikavo ir kad paskambino draugei, paaiškino savo nepatogią padėtį ir paprašė jos atnešti cigaretę.

„Ji paklausė: „Tu rimtai?“. O aš pasakiau: „Taip, tau reikės paskambinti ugniagesiams ar panašiai“. Pasakiau: „Tiesiog skambink mamai ar tėtei, nešk kampinį šlifuoklį ir tiesiog perpjauk (mašiną) iki pusės“, - sakė jis.

Kai atvyko gelbėtojai, dauguma jų buvo šokiruoti, „daug jų tiesiog stovėjo aplink ... ir norėjo pamatyti savo akimis“.

Peržiūrėję vonios spintelę, kur buvo muilai ir losjonai, pareigūnai nusprendė panaudoti jo alyvuogių aliejų, sakė Laurence'as.

„Aš pasakiau, kad jie tiesiog išvilktų mašiną lauk ir parverstų ją ant šono, gal tai padėtų, tad kai tik tą padarėme, aš kažkaip iškritau ant grindų, - pasakojo jis. - Buvo truputį panašu į gimdymą“.

Jis pridūrė: „Gana smarkiai nusivyliau, kad jie panaudojo mano gerą alyvuogių aliejų“.

Vis dėlto Laurence'as padėkojo gelbėtojams, išsaugojusiems šaltakraujiškumą ir neuždavinėjusiems „per daug klausimų“, tačiau prisipažino nerimaujantis, kad ateityje gali turėti keblumų vietos bare.

Vyras į iš viršaus atidaromą skalbyklę įsiropštė šeštadienį po pietų, namuose į šiaurę nuo Melburno, norėdamas nustebinti savo moterį, kai ji grįš namo.

„Jis bandė nustebinti savo ponią ir įstrigo“, - Melburno laikraščiui „Herald Sun“ sakė seržantas Timas Gleesonas, po to, kai policija, ugniagesiai, greitosios pagalbos gydytojai ir vietos paieškos ir gelbėjimo būrys panaudodami alyvuogių aliejų iškrapštė nelaimėlį iš jo nepatogios padėties.

„Tai buvo tiesiog žaidimas, kuris prastai baigėsi. Būtų teisinga pasakyti, kad tas ponas buvo labai susidrovėjęs“, - pridūrė seržantė Michelle De Araugo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.