Buvusi Rusijos šnipė A.Chapman įkūrė madų liniją

Buvusi Rusijos šnipė Ana

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 11, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:30 PM

A.Chapman oficialiame tinklalapyje jos kūriniai vadinami „mirtinais moterų ginklais“.

Tie drabužiai į prekybą pateks vasarį ir pirmiausiai bus pardavinėjami internetu, o vėliau – parduotuvėse. A.Čapman tinklalapyje paskelbtose nuotraukose matomos manekenės, aprengtos ilgomis sukniomis su ilgomis rankovėmis.

A.Chapman, kuri buvo grąžinta į savo šalį per 2010 metais Rusijos ir JAV atliktus žiniasklaidos plačiai nušviestus mainus sučiuptais šnipais, savo sukurtus drabužius ir aksesuarus pristatė per prekybos parodą Turkijoje.

„Kolekcijos pagrindą sudaro suknelės, kurios dėl savo kainos ir stiliaus prieinamos beveik bet kuriai Rusijos moteriai“, – banko, kuriame A.Chapman dirba konsultante, atstovas Grigorijus Belkinas penktadienį sakė naujienų agentūrai „Interfax“.

A.Chapman tinklalapyje sakoma, kad ji pajuto įkvėpimą kurti drabužius, kai buvo parskraidinta į Rusiją, vilkėdama „vien kalėjimo marškinius“ ir suprato, kad neišgali įsigyti tėvynėje pasiūtų patrauklių rūbų.

Ketvirtadienį ji taip pat pristatė savo sukurtą liniją madų šou, kurį Turkijos mados namai „Dosso Dossi“ surengė Antalijoje – rusų turistų pamėgtame kurorte.

Buvusi slaptoji agentė sakė dienraščiui „Večerniaja Moskva“, kad visa jos kolekcija buvo sukurta Rusijoje ir kad joje esama motyvų iš rusiškų pasakų ir folkloro. Pasak A.Chapman, jos sukurti drabužiai ir aksesuarai bus pardavinėjami prekybos centruose daugelyje miestų, žinoma Maskvoje ir artėjančios žiemos olimpiados sostinėje Sočyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.