Sektantai rijo žolę, kad suartėtų su Dievu

Pietų Afrikos pamokslininkas Lesego Danielis privertė savo kongregacijos tikinčiuosius valgyti žolę, aiškindamas, kad taip jie labiau suartės su Dievu. Kelios dešimtys klusnių bendruomenės narių taip ir padarė – gulėsi ar sėdėsi ant pievos ir saujomis kimšo žolę ar skabė ją tiesiog burna.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2014, 7:05 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:44 PM

Viso šio dievotumo rezultatas – masinis parapijos pavėmimas. Tiek žolės valgymą tiek po to sekusį procesą iliustruoja religinės bendruomenės „Rabboni Centre Ministries“ „Facebook“ paskyroje sudėtos nuotraukos.

L.Danielis norėjo pademonstruoti, kad žmonės, norėdami pamaitinti savo kūnus, gali valgyti bet ką, ir likti gyvi, ką benuspręstų valgyti. Kai kurie bendruomenės nariai tvirtino besididžiuojantys, kad valgė žolę.

Tačiau internete pasipylė ir daugybė skundų. Ne tik dėl to, kad žmonės buvo verčiami kaip gyvuliai ėsti žolę, bet ir dėl to, kad pamokslininkas juos, gulinčius ant žemės, mindžiojo batais.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.