Niujorke praeivius baugino velniškas kūdikis

Filmo „Velnio atėjimas“, kurio premjera JAV numatyta sausio 17 d., kūrėjai pagamino mechaninę lėlę, vaizduojančią velnišką kūdikį, ir paleido jį radijo bangomis valdomame vežimėlyje Manhateno gatvėmis. Niujokiečių ir kitų, po to pamačiusių vaizdo įrašą, reakcija viršijo lūkesčius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 11:34 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:27 AM

Vežimėlis su kūdikiu važiavo gatvėmis ir aikštėmis, išvažiuodamas į važiuojamąją dalį ir pėsčiųjų perėjas. Kai kas nors pabandydavo į jį žvilgtelėti, iš po antklodėlės pasirodydavo kūdikis blyškia oda, ryškiomis venomis ir krauju pasruvusiomis akimis. Jis skleisdavo laukinius garsus, baugindamas praeivius.

Amerikiečius bauginusi mechaninė lėlė vaizdavo naujagimį iš filmo „Velnio atėjimas“. Šiame siaubo filme pasakojama apie tai, kaip velnias apsėdo nėščią moterį, ir taip gimė Antikristas.

Jautrios širdies Niujorkiečiai, susidūrę su velnio kūdikiu, išsigąsdavo, imdavo klykti ar isteriškai juoktis, dangstytis veidą rankomis. Tarp išsigandusiųjų buvo ir keletas šunų. Kartais vežimėlis privažiuodavo prie gatvėse stovinčių staliukų ar einančių žmonių. Bebaimis pasirodė tiktai vienas pilietis, pakliuvęs į slaptos kameros objektyvą – kiemsargis.

Per parą šokiruojantis vaizdo įrašas, paskelbtas „Youtube“,m surinko 18 mln. peržiūrų. Kai kurie komentatoriai prikišo, kad tokia reklaminė akcija galėjo išgąsdinti nėščias moteris ar silpnos širdies žmones. Be to, velnio kūdikis parodė nepagarbą įstatymui – jis demonstravo nepadorų gestą policijos automobiliui ir pažeidė eismo taisykles.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.