Tokijo gyventojas pavogė beveik 450 porų moteriškų batelių

Tokijo policija sulaikė

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 31, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:59 PM

Vagišiaus medžioklę Japonijos policininkai pradėjo po to, kai iš sostinės vyrų klubų ėmė plaukti skundai dėl batelių dingimo. Tyrėjai nusprendė, jog piktadarys apimtas kažkokios manijos, kadangi vogdavo tik aukštakulnius batelius ir visada pasiimdavo visą spintelių avalynei turinį. Po kurio laiko pareigūnai atkreipė dėmesį į vieną nuolatinį Tokijo vyrų klubų lankytoją ir jį sulaikė.

Paaiškėjo, kad nusikaltėlis - 29 metų Syo Sato. Jau per pirmąją apklausą jis pripažino savo kaltę ir patvirtino pradinę tyrėjų versiją apie savo psichikos būklę. „Aš neketinau pardavinėti vogtų daigtų. Man stačiai teikė džiaugsmo pats vogimo procesas”, - teigė Syo Sato.

Bet policininkai abejoja, ar bedarbis piktadarys neturėjo savanaudiškų interesų. Visus pavogtus daiktus jis laikė atskirame išsinuomotame bute, o per kratą ten, be 450 porų batelių, pareigūnai aptiko dar ir vogtos kosmetikos, kurios vertė - 550 tūkstančių jenų (daugiau kaip 5,6 tūkstančio dolerių).

Dabar tikrinama, ar Syo Sato nepardavinėjo vogtų daiktų. Tai jam užtrauktų griežtesnę bausmę nei kleptomanija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.