Šokiruojančioms laidotuvėms baikeris ruošėsi 7 metus

JAV Ohajo valstijoje, Mechaniksburge įvyko itin neįprastos laidotuvės. 82 metų prisiekęs baikeris Billy Standley palaidotas su šalmu ir odiniais rūbais, sėdintis ant savo mylimo „plieninio žirgo“. Velionis su savo 1967 m. „Harley-Davidson“ į paskutinę kelionę keliavo permatomame karste, pagamintame iš organinio stiklo. Tokiai originaliai paskutinei kelionei B.Standley kartu su sūnumis ruošėsi net septynerius metus. Senasis baikeris mirė nuo plaučių vėžio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:06 PM

Jau seniai jis buvo pasakęs šeimai ir draugams, kad nori būti palaidotas sėdintis ant savo motociklo didelėje permatomoje dėžėje, kad pasaulis galėtų jį matyti.

Laidotuvėms ruoštis pradėjo pats, kad tilptų didžiulis karstas, nusipirko didelį žemės plotą kapinėse šalia savo žmonos kapo.

Jo sūnus Pete'as ir Roy'us pagamino karstą iš organinio stiklo ir sutvirtino jo apačią medžiu bei metalu.

Kad velionis per laidotuves nenugriūtų nuo savo „plieninio žirgo“, balzamuotojai jo nugarą diržais pritvirtino prie metalinio karkaso.

Šeimos nariai sakė suprantantys, kad tokia keista laidotuvių procesija gali šokiruoti aplinkinius, tačiau norėjo išpildyti paskutinį velionio norą.

Stiklinį karstą lydėjo ilga baikerių procesija.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.