Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Britė išsipjovė tatuiruotę ir nusiuntė neištikimam mylimajam

Ką daryti, jeigu išsiskyrei su mylimuoju, kurio vardą buvai išsitatuiravusi? Ogi paimti skalpelį ir išpjauti tatuiruotę. O tada išpjautą gabalą gražiai supakuoti ir nusiųsti tave išdavusiam niekšui. Bent jau taip nusprendė padaryti 26 metų Torz Reynolds iš Londono, sužinojusi apie vaikino neištikimybę, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 2:51 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:01 AM

T.Reynolds atsisveikinimas su 24 m. mylimuoju Stuartu May, pravarde Chopperis, oro uoste buvo graudus, aplaistytas ašaromis. Pora išsiskyrė, nes vaikinas teigė gavęs svajonių darbą Aliaskoje.

Tačiau po poros savaičių mergina iš draugų sužinojo, kad jos Chopperis visai ne Aliaskoje, o Didžiojoje Britanijoje, susimetęs su kita moterimi, su kuria ją apgaudinėjo jau net pusę metų. Suprantama, T.Reynolds užvirė kraujas.

Ji skalpeliu išsipjovė tatuiruotę, kurioje buvo užrašas „Chopperio kalė“, ir išpjautą odą nusiuntė buvusiam mylimajam paštu.

Išpjauti odos gabalą T.Reynolds užtruko apie pusantros valandos. Atsargiai skalpeliu apipjovusi aplink tatuiruotę stačiakampį, dviem medicininiais pincetais atkėlė kampus ir nulupo odą. Tai darydama nenaudojo jokių nuskausminamųjų, tiktai „Vasocaine“ purškalą kraujavimui sustabdyti.

Tada odą su tatuiruote įdėjo į stiklainį, aprišo kaspinu ir nusiuntė registruotu paštu buvusiajam. T.Reynolds internetu sekė siuntos kelionę, kad žinotų, jog S.May ją gavo.

„Supakavau taip, kad tai tikrai atrodytų kaip dovana. Netgi užrašiau kitokia rašysena, kad jis nesuprastų, jog tai aš“, – gyrėsi mergina, pati dirbanti tatuiruočių salone.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.