Rusijos nutrūktgalviai pažvelgė nuo aukščiausio Kinijos pastato

Rusijos nutrūktgalviai Vadimas Machorovas ir Vitalijus Raskalovas toliau stebina gerbėjus žygiais, kurių vien nuotraukas ar filmuotus vaizdus stebint ima pykinti ir suktis galva. Šįkart vaikinai, vadinami miestų nindzėmis ir garsėjantys laipiojimu į aukščiausius pasaulio pastatus, užsiropštė ant aukščiausio Kinijos pastato – dar nebaigto statyti Šanchajaus dangoraižio, kurio aukštis – daugiau kaip 600 m, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 12:59, atnaujinta 2018-02-16 09:17

Lipti į antrą pagal aukštį pasaulio pastatą „nindzės“ pradėjo dar tamsoje, prieš aušrą. Pasak jų, dienos metu ten daug apsaugininkų, filmuoja kameros.

Iki pastato viršaus V.Machorovas ir V.Raskalovas kopė net dvi valandas. Nenaudojami jokių apsaugos priemonių, jie įsilipo į metalinį dangoraižio viršūnės karkasą ir pažvelgė žemyn iš svaiginančio aukščio.

Pamatytas vaizdas nuvylė – vaikinai po savimi matė tiktai debesis. Teko palaukti, kol debesys prasisklaidys, bet laukti buvo verta. Atsivėręs vaizdas priminė vaizdus pro lėktuvo langą.

V.Machorovas ir V.Raskalovas tvirtina, kad baisu nebuvo – niekada per „pasivaikščiojimus danguje“ jie nebuvo susižeidę. Bet visgi tai buvo didelis fizinis ir psichologinis iššūkis – po žygio vaikinai 24 valandas negalėjo užmigti.

Jie džiaugiasi, kad, įlipę į aukščiausią Kinijos ir antrą pagal aukštį pasaulio pastatą, įgyvendino dar vieną savo svajonę, ir tikina, kad riba jiems yra tiktai pats dangus.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.