Kvaišalų išgarsintas Toronto meras vėl apsikvailino

Toronto meras Robas Fordas ir vėl tapo pajuokų objektu. Anksčiau pagarsėjęs potraukiu kvaišalams, šįkart jis pasižymėjo per miesto tarybos posėdį. Politikams balsuojant dėl sprendimo  oficialiai pasveikinti Kanados olimpiečius ir parolimpiečius R.Fordas vienintelis pasisakė prieš.

Mero posto įsikibęs R.Fordas yra tapęs pajuokų objektu, bet nepaisant to jis ketina siekti naujos kadencijos.<br>AP nuotr.
Mero posto įsikibęs R.Fordas yra tapęs pajuokų objektu, bet nepaisant to jis ketina siekti naujos kadencijos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:38 PM

Po kelių minučių jis įsigudrino pasipriešinti ir dar vienam pasiūlymui: vieną Toronto gatvių pavadinti buvusio Pietų Afrikos Respublikos lyderio N.Mandelos vardu.

Kai po pusvalandžio Kanados socialiniuose tinkluose pradėjo lietis pašaipos, R.Fordas susizgribo: puolė teisintis, kad per skubėjimą paspaudė ne tą mygtuką. Jis pareikalavo, kad balsavimas būtų surengtas iš naujo, bet jo reikalavimų niekas nepaisė.

44 metų megapolio meras yra netekęs didžiosios dalies savo galių, kurias taryba iš jo atėmė po skandalo dėl kvaišalų vartojimo. Skandalas kilo praėjusį rudenį, kai vienam Kanados leidiniui narkotikų prekeiviai parodė vaizdo įrašą su kreką rūkančiu R.Fordu.

„Buvau girtas kaip šliurė”, – taip tuomet jis teisinosi rinkėjams.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.