300 kg sveriantis dvidešimtmetis nustebino net visko mačiusius

Vakarų pasauliui ruošiant vaišių stalą rytojaus Velykoms, dvidešimt dvejų protiškai atsilikęs vaikinas iš Shandongo provincijos Kinijoje nenusiteikęs valgyti daugiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 5:06 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:56 PM

Vaikinas, vardu Liang Sun, sveria net 300 kilogramų ir kenčia ne tik nuo savo svorio, bet nuo nutukimo sukeltų ligų. Jam skubiai reikia visuomenės finansinės pagalbos, praneša „Peninsula Metropolitan News“.

Vaikinui įsodinti į greitosios automobilį prireikė net dešimties drūtų vyrų pagalbos, kadangi kinas nuo šių metų pradžios nebegali pats pasijudinti.

„Automobilio padangos susispaudė, vos tik jį įkėlėme į mašiną“, - žiniasklaidai teigė jo brolis. Anot jo, L.Sun jau gimė stambus. Jis negalėjo lankyti mokyklos dėl savo atsilikimo, kurį jis paveldėjo iš motinos.

Didžiulį vaikino svorį lėmė nuolatiniai jauno vaikino persivalgymai ir mankštos trūkumas. Iš pradžių svėręs 150, per pastaruosius trejus metus vaikinas išstambėjo iki 300 kilogramų.

Kai nutukimas jau pradėjo kelti skausmus L.Sun kūne, jo šeima nusprendė išsiųsti jį į ligoninę. Gydytojai konstatavo, kad vaikinukas turi krūvą su didžiuliu svoriu susijusių ligų, tokių kaip grybelinės infekcijos ir limfos tėkmės sutrikimai.

Šiuo metu vaikino tikslas yra vienas – numesti nesveikuosius kilogramus.

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?