Meksikoje mirė buvęs sunkiausias pasaulyje žmogus

Meksikietis,

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

May 27, 2014, 10:54 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:49 AM

Preliminariuose pranešimuose nurodoma, kad Manuelis Uribe mirė dėl sutrikusio širdies ritmo ir komplikacijų, sukeltų skysčių nepakankamumo kojose, naujienų agentūrai AFP sakė vienas pareigūnas iš šiauriniame Monterėjaus mieste įsikūrusios universitetinės ligoninės.

Po to, kai M.Uribė 2007 metais buvo įrašytas į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip sunkiausias pasaulyje žmogus, vyras pradėjo laikytis dietos, dėl kurios jo svoris sumažėjo iki 394 kilogramų.

Tačiau gegužės 2-ąją jis buvo išvežtas į ligoninę. Vyrą iš jo namų San Nikolas de los Garsos miestelyje teko iškelti kranu, nes jis negalėjo vaikščioti.

M.Uribe vedė 2008 metais – į santuokos ceremoniją jį taip pat teko gabenti kranu. Viena JAV televizija buvo įsigijusi tos ceremonijos transliavimo teises.

Meksika kovoja su nutukimo epidemija: šioje šalyje 71 proc. suaugusiųjų ir trečdalis vaikų sveria per daug arba yra nutukę.

Dėl kontraversiško didžiausių nutukėlių šalies titulo Meksika varžosi su Jungtinėmis Valstijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.