Pradingusį 50 milijonų vertės loterijos bilietą grąžino bažnyčia

Kanadiečių porai teko atlaikyti nemažą emocinį krūvį po to, kai pradžioje prarado, o vėliau susigrąžino laimingą 50 milijonų dolerių vertės loterijos bilietą, rašo „Daily Mail“.

H.Nosiru kartu su žmona atsiėmė prizą ir pasakojo, kad išloštą sumą paskirs kelionėms po pasaulį ir dalį pinigų skirs artimiesiems.<br>Youtube nuotr.
H.Nosiru kartu su žmona atsiėmė prizą ir pasakojo, kad išloštą sumą paskirs kelionėms po pasaulį ir dalį pinigų skirs artimiesiems.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:43 AM

Hakeemas Nosiru sausio 17d. laimėjo loterijoje „Lotto Max“ ir kitą dieną turėjo atsiimti prizą. Saugumo dėlei, laimingąjį bilietą vyras priklijavo lipnia juosta prie žmonos rankinės vidaus. Tačiau po mišių, į kurias abu sutuoktiniai ėjo, laimingo bilieto pasigedo.

Nuo tada pora pradėjo ėmė karštligiškai krėsti visus namų kampus, iškratė visą šiukšlių konteinerių turinį, tačiau pastangos buvo bevaisės – laimingas bilietėlis nebuvo rastas.

Tik balandį, kai bažnyčios bendruomenės narė rado ir grąžino bilietėlį H.Nosiru ir jo žmonai, neviltį pakeitė džiaugsmas. Moteris jį aptiko ant bažnyčios grindų, o jo savininkus surado pagal namų adresą, kurį laimėtojas buvo užrašęs ant kitos pusės.

Vyras, norėdamas apsisaugoti nuo kitų galimų kliūčių, bilietėlį saugoti atidavė Ontarijaus provincijos policijai, kuri vykdė tyrimą dėl įvykio.

Viską patikrinus, H.Nosiru kartu su žmona atsiėmė prizą ir reporteriams pasakojo, kad išloštą sumą paskirs kelionėms po pasaulį ir dalį pinigų skirs artimiesiems.

H.Nosiru žmona prisipažino, kad po laimingojo bilieto praradimo patyrė nemenką sukrėtimą.

„Aš net negalėjau valgyti. Buvau palūžusi, - pasakojo moteris vos tramdydama ašaras.

Moteriai, grąžinusiai jiems bilietą, pora išreiškė viešą padėką, tačiau teigė, kad dar nėra nusprendę, kaip jai atsidėkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją