Į kelionę po Europą - su kartonine mirusio tėvo figūra

Gedėdama mirusio tėvo, mergina pasidarė jo kartoninį maketą ir išsiruošė į Europą. Ji nori tėvui aprodyti vietas, kurių jis taip ir nebespėjo pamatyti, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 9:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:27 PM

Jinna Yang neteko tėvo, kai prieš dvejus metus jį pasiglemžė skrandžio vėžys.

Vyras nuo 17 metų gyveno Amerikoje ir dirbo įvairiausius darbus, kad tik išgyventų. Velionio dukra pasakojo, kad jos tėvas, norėdamas aprūpinti šeimą „duona ir sviestu“, turėjo atsisakyti daugelio savo pomėgių ir svajonių, tokių kaip žaisti golfo profesionalioje lygoje.

25 metų J.Yang prisimena, kad net ir sunkiai sirgdamas jos tėtis neapleido darbo savo smulkiame versle, cheminio valymo įmonėje, ir sugebėjo išlaikyti pakilią nuotaiką ir pasiryžimą.

Tikėdamasi pakelti skausmą, mergina didelėje Niujorko korporacijoje kurį laiką stengėsi dirbti dar daugiau.

„Žiūrint iš šono, atrodė, kad aš turiu viską, - savo tinklaraštyje rašė J.Yang. - Tačiau žmonės nematė žalos, kurią gyvenimo įvykiai padarė mano kūnui, širdžiai, protui ir sielai“.

Dėl tėvo mirties mergina ilgą laiką jautėsi beviltiškai, buvo praradusi norą gyventi, jai ėmė smarkiai slinkti plaukai.

Kai įtampa, kurią ji kentė dėl netekties ir varginančios atsakomybės darbe, pasiekė aukščiausią tašką – mergina viską metė ir žengė drastišką žingsnį. Ji nusipirko lėktuvo bilietą tik į vieną pusę ir iškeliavo į Islandiją, kartu su savimi pasiimdama kartoninį mirusio tėvo maketą ir keletą daiktų.

„Mano tėtis niekuomet neturėjo galimybės apkeliauti pasaulį. Jis visą savo gyvenimą paaukojo kitiems – savo tėvams, vaikams, žmonai ir draugams,“- rašė J.Yang.

Norėdama pagerbti jo atminimą ir atrasti vidinę ramybę, mergina taip simboliškai pasiėmė tėtį į kelionę po Europą. Kad galėtų padengti savo išlaidas, jai teko parduoti didžiąją dalį daiktų.

Dabar ji dalinasi savo nuotraukomis savo „Instagram“ paskyroje taip norėdama įkvėpti kitus žmones siekti savo svajonių.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.