V. Janukovyčiaus sūnumi apsimetęs juokdarys apmovė A. Lukašenką

Skandalingas telefoninis pokštas kaip reikiant įsiutino Baltarusijos prezidentą Aliaksandrą Lukašenką. Kaip praneša newsru.ua, A.Lukašenka įsakė nedelsiant sugauti jį apmovusį pokštininką, prisistačiusį nuverstojo Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus sūnumi Viktoru.

A.Lukašenką įsiutino pokštininkas, internete žinomas pseudonimu Vovan222.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Lukašenką įsiutino pokštininkas, internete žinomas pseudonimu Vovan222.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 6:10 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:25 PM

A.Lukašenką įsiutino pokštininkas, internete žinomas pseudonimu Vovan222. Pokštininkas paskelbė garso įrašą, kuriame telefonu bendrauja su Baltarusijos prezidentu.

Įrašas prasideda nuo to, kai pokštininkui perskambina vienas iš Baltarusijos prezidento padėjėjų. Telefoninis chuliganas prisistato buvusio Ukrainos prezidento sūnumi Viktoru. Tada padėjėjas sujungia jį su asmeniu, kurio balsas labai panašus į A.Lukašenkos.

„Janukovyčiaus sūnus“ ima aiškinti, kad pastaruoju metu ruošiamas kažkoks „atsarginis planas“, pagal kurį buvęs Ukrainos prezidentas iš Rusijos pervažiuos į Baltarusiją.

„Jeigu jis nori atvažiuoti į Baltarusiją, tai prašom, bet kada, tiktai man prieš parą pasakykit. (…) Mes pasitiksim jį bet kuriame taške, tegul kas nors atvažiuoja anksčiau“, - žadėjo balsas, panašus į A.Lukašenkos.

Dėkodamas už tai pokštininkas pažadėjo A.Lukašenkai padovanoti auksinį batoną – vieną iš tų, kuriuos V.Janukovyčiaus šeima neva spėjo išvežti iš rezidencijos prie Kijevo, kol jų nesurado protesto akcijų dalyviai.

„Belorusskij partizan“ žiniomis, už šį pokštą Baltarusijos prezidento administracijoje jau nulėkė pora galvų – nubaustas prezidento padėjėjas ir vyriausybinių ryšių vadovas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.