„Wikileaks“ skandalo herojus J. Assange'as taps modeliu

Nuo suėmimo Ekvadoro ambasadoje Londone besislapstantis Julienas Assange'as, išgarsėjęs paviešindamas didelį kiekį slaptos politinės informacijos, nusprendė demonstruoti madas, skelbia dienraštis „The Telegraph".

J.Assange'as taps modeliu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Assange'as taps modeliu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 10:36 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:30 AM

Wikileaks“ įkūrėjas bus britų dizainerio Beno Westwoodo Ekvadoro ambasados patalpose rengiamo mados vakaro žvaigždė. Kol kas rengėjai slepia smulkesnes renginio detales, tačiau užsimena, kad šiame pristatyme dalyviai nepamatys tradicinio podiumo.

„Dėl specifinės erdvės turėsime ir kitokią renginio koncepciją. Modeliai persirengs ir vaikščios natūralioje atmosferoje, bendraudami su visais svečiais“, - sakė B.Westwoodas. Dizaineris neslepia, kad renginys yra skirtas priminti žmonėms apie J.Assange'ą ir jo idėjas.

„Aš nekalbėjau su pačiu Julienu, bet labai norėčiau. Laukiu tos akimirkos. Keista, kaip tokios naujienos pasklinda – spauda pradeda apie tai kalbėti ir tai iš tiesų įvyksta“, - renginio idėją komentavo dizaineris.

Planuojama, kad renginyje dalyvaus Holivudo aktorius George'as Clooney'is ir jo sužadėtine teisininkė, atstovavusi J.Assange jo teismo procese. Planuojama, kad šia proga ambasadoje J.Assange'ą galės aplankyti ir daugiau rėmėjų, norinčių išreikšti pagarbą savo herojui.

Šis renginys nebus įtrauktas į Londono madų savaites, tačiau tikimasi, kad sulauks daug dėmesio ir bus transliuojamas tiesiogiai internetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.