Vagis nusikaltimo vietoje paliko įjungtą savo „Facebook“ paskyrą

Įprastai ilgapirščiai darbuojasi greitai – su visais daiktais pabėga per kelias minutes. Tačiau vienas amerikietis įsibrovęs į svetimus namus dar prisėdo valandėlei panaršyti socialiniame tinkle „Facebook“ ir pamiršo atsijungti nuo savo paskyros, rašo „TIME“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:03 AM

Namo šeimininkas Jamesas Woodas vagį vadina „kvailiausiu pasaulio nusikaltėliu“. Išsiblaškęs vagišius paliko visas galimybes jį surasti.

26 metų įsilaužėlis Nicholas Wigas iš J.Woodo namų suspėjo pasigrobti kredito korteles, pinigų ir laikrodį, tačiau įvykio vietoje kažkokiu būdu sugebėjo palikti savo teniso batelius, džinsus ir diržą.

Visi N.Wigo palikti drabužiai buvo šlapi, nes tądien lijo. Galima spėti, kad nusikaltėlis, jausdamasis kaip namie, nusimetė nemaloniai drėgnus drabužius ir prisėdo smagiai praleisti laiką „Facebook“, pasitikrinti savo paskyrą ar pažaisti žaidimėlius. Nuo savo paskyros N.Wigas taip ir neatsijungė.

Kai namo savininkas suprato, kad vagis jo kompiuteryje paliko atidarytą savo „Facebook“ profilį, viskas pasidarė dar įdomiau. J.Woodas socialiniame tinkle pasidalino įrašu apie tai, kad N.Wigas apiplėšė jo namus ir paskelbė savo telefono numerį, prašydamas ką nors apie tai žinančius jam pranešti.

Greitai J.Woodas sulaukė žinutės ne iš ko kito, o paties namų plėšiko. Jis siūlė namo savininkui susitikti ir pasikalbėti. Vagišius tikėjosi iškeisti savo vogtus daiktus į paliktus drabužius ir susitarti gražiuoju.

Visgi J.Woodas nusprendė ilgapirštį pamokyti. Kai tik jis pamatė vagišių einantį link jo namų, jis iškvietė policininkus. Pareigūnai N.Wigą areštavo pačioje nusikaltimo vietoje, jam gresia 10 metų laisvės atėmimas ir baudos iki 20 tūkst. dolerių.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.