Internetą užkariavo vaikus gąsdinančio nuogo hipio nuotrauka

Savaitgalį vykęs britų Vudstoku tituluojamas grandiozinis Glastonberio muzikos festivalis, kuriame šiemet pasirodė tokie atlikėjai, kaip Dolly Parton, Metallica, Arcade Fire ir Kasabian, po savęs paliko neišbrendamus apie 4,4 kv. km purvo plotus ir kalnus šiukšlių. Šiukšlėmis užsiima visa armija tvarkdarių, kurie viską išliuobti užtruks apie šešias savaites, o festivalyje pabuvoję laimingieji skuba dalintis savo įspūdžiais ir festivalio nuotraukomis socialiniuose tinkluose.

Akimirksniu nuotrauka buvo pasidalinta tūkstančius kartų, neslepiant pasipiktinimo ir pasibaisėjimo.<br>Twitter nuotr.
Akimirksniu nuotrauka buvo pasidalinta tūkstančius kartų, neslepiant pasipiktinimo ir pasibaisėjimo.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 3:45 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:02 AM

Labiausiai cituojama ir išplatinta po visus įmanomus tinklus nuotrauka tapo vaizdelis, kaip mažas berniukas pasibaisėjęs žiūri į prieš jį stovinčio hipio tarpkojį.

„Ko gero, geriausia nuotrauka, kokią jūs matėte iš Glastonberio šį savaitgalį“, - paskelbė nuotrauką „Twitter“ įkėlusi lažybų bendrovė „Paddy Power“.

Akimirksniu nuotrauka buvo pasidalinta tūkstančius kartų, neslepiant pasipiktinimo ir pasibaisėjimo. Kai kurie interneto vartotojai skubėjo įspėti kitus, kad nevalia į Glastonberį vestis vaikų, nes ten pilna nuogų hipių.

Tačiau, kaip rašo mirror.co.uk, paaiškėjo, kad nuotrauką įkėlę lažybininkai papokštavo. Iš tiesų tai nuotrauka visai ne iš šių metų festivalio.

Pikantiškam kadrui – ne mažiau kaip 4 metai. Pirmą kartą internete jis sušmėžavo 2010 m. gegužės 30 d. floridiečio Joey Devilla tinklaraštyje.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?