Vyras sūnui davė Zidane'o Thierry Henry Barthezo vardą

Brazilijoje vienam

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jul 3, 2014, 9:28 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:59 AM

Visas jo vardas – Zinedine'as Yazidas Zidane'as Thierry Henry Barthezas Ericas Felipe Silva Santosas.

Berniukas, kuris dažniausiai vadinamas tiesiog Zidane'u, be vargo ištaria savo pirmuosius tris vardu, bet po to užstringa.

„Dar jų nežinau. Taip ir neišmokau jų“, – Zidane'as sakė naujienų portalui G1.

Nors Prancūzija įveikė Braziliją per 2006 metų pasaulio futbolo čempionatą, berniuko tėvas sakė nusprendęs pagerbti tris tos komandos žvaigždes: Fabieną Barthezą, Zinedine'ą Yazidą Zidaneą ir Thierry Henry.

Vardas Ericas susijęs su prancūzų puolėju ir Mančesterio „United“ klubo legenda Ericu Cantona, tuo tarpu Felipe – su Brazilijos rinktinės vadybininku Luizu Felipe Scolari.

Silva Santos – šeimos, gyvenančios šiaurės rytinės Alagoaso valstijos sostinės Masejo priemiestyje, pavardė. Berniuko tėvas ant savo namų yra iškėlęs Brazilijos ir Prancūzijos vėliavas.

Zidane'o tėvas Petrucio Santosas sakė susižavėjęs Prancūzija, kai prieš kelerius metus aplankė savo dvi dukras, gyvenančias toje Europos šalyje.

„Mane papirko Prancūzijos žmonių draugiškumas, ir nusprendžiau išmokti (prancūzų) kalbą, kad neapsijuokčiau kalbėdamas, kai vėl ten apsilankysiu“, – sakė šis krautuvininkas.

Tačiau kai Zidane'as buvo paklaustas, ar jam patinka jo vardas, berniukas atsakė: „Ne. Man patiktų, jeigu būčiau pavadintas Luizu Gustavo“ – Brazilijos komandos saugo vardu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.