Bėgant nuo bulių – asmenukė

Pamplonos policija ieško bulių varymo festivalio dalyvio, kuris pačiame bėgimo įkarštyje mėgino pasidaryti savo asmenukę. Tuo metu įniršęs bulius jau šnopavo tiesiai drąsuoliui į nugarą, pasakoja „The Guardian“.

Internautai pavojingosios asmenukės autorių vadina idiotu.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Internautai pavojingosios asmenukės autorių vadina idiotu.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-14 16:29, atnaujinta 2018-02-12 00:00

Vaikiną, mėginantį įsiamžinti su buliumi bėgimo metu, užfiksavo kelios Ispanijos žiniasklaidos priemonių kameros. Jam gresia 3 tūkst. eurų bauda dėl pažeistos vienos pagrindinių San Fermino festivalio taisyklių: bėgimo metu negalima naudotis jokiais vaizdo įrašymo prietaisais, nes tai sukelia papildomą pavojų.

Savo nuotrauką su buliumi darančio vaikino kadrai greitai pasklido internete. Internautai jį praminė „idiotu su mobiliuoju telefonu“ ir piktinasi, kad vaikinas neturi jokios pagarbos kitiems festivalio dalyviams.

Vienas šį įvykį komentavęs vyras teigė, kad „tai geriausias žmonijos kvailumo pavyzdys, su kokiu jis yra susidūręs“. Vaikinas, rodos, nesuprato, kokį pavojų jis kelia sau ir kitiems bėgimo dalyviams.

Kasmetinis San fermino festivalis, kuris rengiamas nuo XII a., sulaukia vis daugiau dalyvių ir stebėtojų. Šiomis dienomis išskirtinio renginio organizatoriams tokie telefonus naudojantys narsuoliai ne juokais kelia rūpestį.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.