Britas nufilmavo pro debesis kyšančią Dievo ranką

Virš Jungtinės Karalystės Kento grafystės pakibo Dievo kumštis. Bent jau taip pasirodė keistą meteorologinį reiškinį stebėjusiems gyventojams.

Tikėtina, kad dėl keisto reginio danguje kalta ne kokia nors dievybė, o vėjo tunelis, susiformavęs audros debesyse.<br>Twitter nuotr.
Tikėtina, kad dėl keisto reginio danguje kalta ne kokia nors dievybė, o vėjo tunelis, susiformavęs audros debesyse.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 12:24 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:53 PM

38 m. Davidas Christie iš Dilio virš savo namo pamatęs ranką primenantį debesį, suspėjo jį ir nufotografuoti bei nufilmuoti.

„Tai atrodė taip, lyg pro debesis būtų išlindusi didžiulė ranka – tai buvo įspūdinga. Tai tikrai atrodė kaip Dievo ranka“, - sakė jis.

Metro.co.uk jis prisipažino visada svajojęs nufotografuoti kokį nors gamtos stebuklą. Ypač jį žavi audrų medžiotojai JAV, besivaikantys tornadus.

„Kai kurie dalykai, kuriuos pamatai, atrodo neįtikėtini, bet tai buvo labai siurrealistinis potyris“, - kalbėjo vyras.

Visgi tikėtina, kad dėl keisto reginio danguje kalta ne kokia nors dievybė, o vėjo tunelis, susiformavęs audros debesyse.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth