J. Bieberio daina išgąsdino lokį ir išgelbėjo žvejo gyvybę

Populiaraus kanadiečių atlikėjo Justino Bieberio daina žvejui Jakutijoje išgelbėjo gyvybę. Daina, nuo kurios alpsta paauglės, pasirodė nepakenčiama Rusijos lokiui, kuris bandė užpulti 42 m. Rusijos gyventoją Igorį Vorožbiciną. Iš telefono suskambusi J.Bieberio melodija taip išgąsdino žvėrį, kad jis užmiršo visus savo kruvinus planus.

Lokys persigando, išgirdęs J.Bieberio dainą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Lokys persigando, išgirdęs J.Bieberio dainą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:34 PM

Lokys puolė žveją, kai šis ėjo link upės. Bet kaip tik tuo metu, kai bandė jį sugriebti, suskambo žvejo mobilusis telefonas. Išgirdęs J.Bieberio melodiją, persigandęs lokys pabėgo į mišką.

Tiesa, laukinės gamtos ekspertai mano, kad lokys ne pasibaisėjo J.Bieberio muzika, o išsigando netikėtai pasigirdusio niekada negirdėto garso.

I.Vorožbicinas atsipirko sunkiais veido ir krūtinės sužalojimais, bet liko gyvas.

„Aš pastačiau automobilį ir ėjau į vietą, - pasakoja jis. - Staiga pajutai stiprų smūgį į nugarą ir supratau, kad tai lokys. Negalėjau patikėti savo sėkme, kai suskambėjo telefonas ir jis pabėgo“.

Jo manymu, lokiui nepatiko būtent skambučio melodija. „Žinau, kad tokios melodijos ne visiems patinka, mano anūkė juokais įkėlė ją į mano telefoną“, - prisipažino J.Bieberio „išgelbėtas“ vyras.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.