Iš meilės lietuvei kurdas jų butą pavertė pelenais

Iš Alytaus kilusiai Janai Stankevičiūtei mylimasis Amanjas Yassenas norėjo surengti romantišką staigmeną. Laukdamas mėnesį nematytos mylimosios, vyras miegamajame išdėliojo dešimtis degančių arbatinių žvakelių, norėdamas pademonstruoti, kad jo meilė neišblėso. Nelaimei, merginai grįžusi rado ne tik meile degantį mylimąjį, bet ir liepsnojantį namą, pasakoja „The Mirror".

„Aš mėginau padaryti kažką mielo, bet tai baigėsi labai labai blogai, - kalbėjo romantišką staigmeną merginai daręs Amanjas.<br>Facebook nuotr.
„Aš mėginau padaryti kažką mielo, bet tai baigėsi labai labai blogai, - kalbėjo romantišką staigmeną merginai daręs Amanjas.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2014, 5:52 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:05 AM

29 metų A.Yassenas iš atostogų Latvijoje grįžtančios 25 metų J.Stankevičiūtės laukė visą mėnesį. Iš Kurdistano kilęs ir statybininku Anglijos Čatamo mieste dirbantis vyras nusprendė mylimajai padaryti staigmeną – nupirko gėlių, šampano ir jų miegamajame iš žvakučių sudėliojo didelę širdį ir mylimosios vardą.

Tačiau kai vyras uždarė kambario duris, kad paslėptų staigmeną, oro gūsis liepsnas priartino prie kilimo, jis užsidegė ir netrukus jau visas kambarys skendėjo ugnyje.

Vyras mėgino pats suvaldyti liepsnas, tačiau pamatęs, kad to padaryti nepavyks, iškvietė gaisrininkus. Kai jie kambarį užgesino, liepsnos jau buvo nuniokoję 70 procentų viso kambario.

„Aš mėginau padaryti kažką mielo, bet tai baigėsi labai labai blogai, - kalbėjo romantišką staigmeną merginai daręs Amanjas. - Praleidau daugybę laiko mėgindamas pagražinti kambarį, dėliodamas žvakes širdies forma, kad viskas atrodytų tiesiog tobulai, kai ji grįš. Ji man paskambino ir pasakė, kad bus už 30 minučių, taigi aš nuėjau ir uždegiau žvakes.“

Jana vaikinui dar kartą paskambino beveik prie pat namų, nes norėjo, kad jis jai padėtu iškrauti lagaminus. Tada Amanjas jau mėgino kovoti su liepsnomis - Jana namo grįžo pačiame gaisro įkarštyje.

„Negaliu patikėti, kiek žalos patyrėme. Man beliko tik rūbai, kuriais buvau apsirengęs. Lova sudegė, langai išdužo, bute reikia atlikti daug valymo ir remonto darbų“,- kalbėjo Amanjas.

Būstas, kuriame pora gyveno daugiau nei metus, tapo nebegyvenamas. Įsimylėjėliams teko ieškoti naujos gyvenamosios vietos.

Amanjas tikina, kad kitą kartą savo meilę rodys tik su šokoladu ir gėlėmis.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.