Rusijoje nenorėjo sutuokti jaunuolių, palaikę juos lesbietėmis

Rusijoje homosekauslų santuokos draudžiamos. Tačiau heteroseksuali pora, biologiškai – vyras ir moteris – Maskvos santuokų rūmuose tik per vargus įstengė susituokti. Visa bėda, kad jaunuolių porelė atėjo vilkėdama nuotakų sukneles ir buvo palaikyta pora lesbiečių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2014, 11:19 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:56 PM

Iš tiesų 23 metų jaunikis, pagal dokumentus – Dmitrijus Kožuchovas, yra labai moteriškų bruožų ir laiko save androginu – trečiosios lyties atstovu, bei internete prisistato kaip Alina Davis.

Jo 19 m. mergina, o dabar jau žmona save vadina Ellison Brux. Porelė aktyviai dalyvauja mados eksperimentais besdidominčioje internetinėje bendruomenėje „Mukly“, bendruomenė jiems ir padėjo surinkti pinigus vestuvinėms suknelėms.

Ekscentriškieji maskviečiai, nepaisant to, kad jų lytinė orientacija visiškai įprasta, susidūrė su atvira santuokų rūmų darbuotojų neapykanta.

Pirmiausiai jos pareiškė, kad „Rusijoje santuokos sudaromos tik tarp vyrų ir moterų“, po to, supratusios, kas šis argumentas yra absurdiškas, nes jaunieji ir yra vyras ir moteris, valstybinėje įstaigoje pradėjo postringauti apie tikinčiųjų jausmų įžeidimą, o galiausiai – kabinėtis tiesiog prie jaunuolių išvaizdos ir grasinti jų neįsileisti per slenkstį šitaip atrodančių.

Tik įsikišus į sensaciją pažiūrėti subėgusiems žurnalistams, valdininkės sutiko nelaužyti Rusijos Konstitucijos ir užregistravo heteroseksualių jaunuolių santuoką, palydėdamos procesą įžeidinėjimais ir priekaištais dėl išvaizdos.

Keistoji porelė sulaukia nemažai smalsuolių dėmesio. Vaikinas – „Alina Davis“ – ne kartą yra pareiškęs, kad nekenčia vyriškos išvaizdos, ir, kad atrodyti vyriškai, reiškia nepagarbą moterims, su kuriomis bendraujama.

Tačiau jis turi omenyje kultūroje įsitvirtinusius vyriškumo stereotipus. Lyties keitimo operacijos jis neplanuoja.

„Tu laikai save mergina, bet atsikratyti pimpalo neplanuoji. Kaip tai? Tu negali pakęsti vyro išvaizdos, bet paties svarbiausio vyriško pasididžiavimo tu neketini keisti į moterišką. Tai panašu į veidmainystę“, – pareiškė vienas internautas.

„Ne, ne veidmainystė. Vyriška išvaizda ir vaizdas – pasibaisėtini. O tai, kas žemiau – tiktai savo žmonai. Ir tiesiog praktiškiau turėti „privalumą“ iš vyriško apvalkalo. Tiktai kas jums pasakė, kad jis – pats svarbiausias?“ – atrašė „Alina Davis“.

Kad moteriškiau atrodytų, vaikinas ne tik atitinkamai rengiasi, bet ir vartoja hormonus Diane-35.

Moteriški bruožai – gražūs

Savo puslapyje „VKontakte“ vaikinas išsamiai paaiškina, kodėl stengiasi atrodyti moteriškai.

„Beveik visiems kyla klausimas – ką tu su savim darai? Ar kodėl, ar dėl ko. Kai kurie bando man pripaišyti homoseksualią orientaciją ir pan. O jeigu sužino, kad aš natūralas – arba netiki, arba nesupranta. O juk tereikia šiek tiek pagalvoti, ir viskas stos į savo vietas.

Aš – vaikinas su normalia orientacija, ir, atitinkamai, man patinka moteriškas grožis. Todėl turėtų būti visai suprantamas mano siekimas kažkokiu laipsniu atitikti savo idealą.

Juk merginos – gražioji lytis! Jos gražios. Jeigu vaikinas panašus į merginą – tai nuostabu! Tai reiškia, kad vaikinas mažų mažiausiai simpatiškas.

Mano idėja – kad vyrai būtų tokie pat mieli ir gražūs, kaip moterys. Ir rūpintųsi savimi. Juk tai baisu, kai eina graži, liekna, švelni mergina, o šalia – barzdotas grubus vyrukas.

Aš už grožį visiems. Merginos mūsų laikais gražesnės už vyrus, nors pradinius išorinius duomenis turi ir vieni, ir kiti, tiesiog vyrai savo grožį apleidžia.

Merginos, pavyzdžiui, kažko mokosi iš vyrų, įsisavina veiklos rūšis, kurios kažkada buvo grynai vyriškos. Ir jos protingos! Taip pat ir vaikinai gali kai ko išmokti iš merginų – pavyzdžiui, grožio ir rūpinimosi savimi, atjautos, emocinės šilumos!

Ir tai neturi nieko bendro su homoseksualumu. Idealiame žmoguje derės ir vyriški, ir moteriški charakterio bruožai. Ir tai yra aukščiausias asmenybės išsivystymo laipsnis!“ – samprotauja androginu save laikantis vaikinas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.