Vaikinas užgrobė traukinį apsimetęs CŽV agentu

Jungtinės Karalystės Notingamo miesto centre keleivinis traukinys buvo „užgrobtas“ žmogaus, tikinusio, kad yra iš CŽV (JAV Centrinės žvalgybos valdybos). Vaikinas įšoko į vairuotojo kabiną, kai traukinys stovėjo centrinėje miesto stotyje, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:22 PM

Vaikinas, atsisėdęs prie traukinio vairo, sugebėjo pariedėti maždaug 45 metrus, kol į kabiną įsiveržė tikrasis traukinio vairuotojas ir traukinį sustabdė.

Vairuotojas pasakojo, kad vaikinas ėmė šaukti, jpg turi „visraktį“, leidžiantį jam vairuoti visus traukinius. Tai daryti neva jam įsakė ne kas kitas, o CŽV.

Traukinio vairuotojas tokį akibrokštą surengusiam vaikinui iškvietė policiją. Jis buvo apklaustas, tačiau netrukus grįžo namo pas tėvus, su kuriais gyvena. Policija jo apklausą žada pakartoti.

Liudininkai pasakoja, kad atradus vaikiną traukinyje, stotyje kilo „visiška panika“. Teigiama, kad traukinys pajudėjimo metu buvo tuščias. Jo gale sėdėjo tik tikrasis vairuotojas, jokios grėsmės keleiviams nekilo.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.