Trikrūtė amerikietė įkvėpė Helovino kostiumų gamintojus

Daugiau nei prieš savaitę internete išplatintos trikrūtės moters nuotraukos vieniems pasirodė siaubingos, o kitus vertė juoktis. Praėjus vos keletui dienų po pasaulį apskriejusio skandalo, besiruošiantys Helovinui gudrūs verslininkai sugalvojo būdą iš jo pasipelnyti, skelbia „Daily Mirror“.

Dar nenutilus ginčams dėl J.Tridevil trečiosios krūties tikrumo, vienas tinklalapis paskelbė instrukcijas, kaip pasigaminti trikrūtės moters kostiumą.<br>Twitter nuotr.
Dar nenutilus ginčams dėl J.Tridevil trečiosios krūties tikrumo, vienas tinklalapis paskelbė instrukcijas, kaip pasigaminti trikrūtės moters kostiumą.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2014, 3:28 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 6:22 AM

Dar nenutilus ginčams dėl Jasmine Tridevil trečiosios krūties tikrumo, tinklalapis HalloweenCostumes.com paskelbė instrukcijas, kaip pasigaminti trikrūtės moters kostiumą.

Pasak šio tinklalapio, originaliam kostiumui pasigaminti pakanka dviejų porų netikrų krūtų, blizgios rožinės spalvos medžiagos ir karštų klijų šautuvo.

Alishe Hessler, pasauliui žinoma kaip trikrūtė moteris Jasmine Tridevil, pokyčiams ryžosi siekdama išgarsėti. Mergina griežtai neigia bet kokius gandus apie jos apgavystę ir pasakoja sulaukusi neigiamo atsakymo iš penkiasdešimties chirurgų., kol pagaliau išgirdo vieną „taip“.

Jos įvaizdžio įkvėptus savadarbius kostiumus tikimąsi pamatyti per artėjančią Helovino šventę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.