Australus gąsdina į namus besibraunančios gyvatės

Pagalvojus apie susidūrimą su gyvate nukrečia šiurpas? Australams tokios situacijos gresia kasdien. Pavyzdžiui, praėjusią savaitę Australijoje veikianti gyvačių gaudytojų komanda sulaukė skambučio iš išsigandusio žmogaus, kurį gyvatė užklupo jo namų vonioje, Kvinslendo valstijoje, skelbia „The Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 1:33 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:52 AM

Nuotrauka, kurioje užfiksuota per angą lubose, tarp vonios šviestuvų išlindusi pitono galva, greitai sulaukė komentarų iš susirūpinusių australų. Ją „Facebook“ tinklalapyje paviešino gyvūną sugavę specialistai. Komentatoriai neslėpė bijantys atsidurti panašioje situacijoje.

„Tai visiškai nejuokinga – turime tokį patį šviestuvą“, – rašė įbauginta australė Shara Feneck.

Gyvačių gaudytojų komanda savo „Facebook“ paskyroje vieną po kitos talpina nuotraukas su žmonių namuose įsikūrusiomis didžiulėmis gyvatėmis.

Prieš mėnesį jie pasidalijo Brisbano šiaurėje užfiksuotu vaizdu, kuriame į fotoaparato objektyvą žvelgia keturių metrų ilgio gyvatė. Ją australas rado viename iš savo namo kambarių, ant lovos.

Į išsigandusių namų savininkų skambučius reaguojanti gyvačių gaudytoja Julie Baker, naudodamasi dideliu geležiniu kabliu ir drobiniu maišu, sugavo įsibrovėlę ir paleido ją į gamtą.

Parengė Emilija Riaukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.