Paprastiems kinams uždraudė, tačiau žmonai leido

Socialinis tinklas „Instagram“ draudžiamas Kinijoje dėl protestų Honkonge, tačiau tai nesutrukdė Kinijos lyderio žmonai publikuoti naujausių savo nuotraukų. Pirmoji Kinijos ponia Peng Liyuan, dar vadinama Tautos Motina, įkėlė nuotraukas iš renginio, kuriame dalyvavo su savo vyru, Kinijos vadovu Xi Jinpingu.

Kinijoje naudotis šiuo socialiniu tinklu laikinai draudžiama, tačiau tai nesutrukdė pirmajai šalies damai įkelti naujų nuotraukų.<br>„Instagram“ nuotr.
Kinijoje naudotis šiuo socialiniu tinklu laikinai draudžiama, tačiau tai nesutrukdė pirmajai šalies damai įkelti naujų nuotraukų.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 1:30 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:52 AM

Toks jos poelgis iškart sulaukė ironiškų paskyros sekėjų komentarų. „Tautos Motina, kokia technologija geriausiai padeda įveikti didžiąją draudimų sieną?, „Tautos Motina, aš tik norėčiau pažiūrėti į išorinį pasaulį, gal galėtum pasidalyti programa, kuri leido tai padaryti tau?“, tokius ironiškus komentarus skelbia thatsmags.com.

Tiesa, Peng Liyuan greičiausiai net nėra atsakinga už savo „Instagram“ paskyros administravimą. Atsakingi Kinijos vadovo įvaizdžiu besirūpinantys asmenys išplatino šias nuotraukas kaip viešųjų ryšių strategijos dalį. Visai Kinijai susiduriant su interneto cenzūra, toks žingsnis tapo tikru viešųjų ryšių pralaimėjimu.

Parengė Paulius Gritėnas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.