Knygyne nakčiai įkalintas amerikietis tapo interneto sensacija

Į „Waterstones“ knygyną Londone užsukęs turistas iš Teksaso, JAV, nė neįtarė, kad iš parduotuvės išeis po beveik trijų valandų. Supratęs, kad yra uždarytas knygyne, vyras čiupo išmanųjį telefoną ir savo „Twitter“ paskyroje ne tik papasakojo savo istoriją, bet ir dalijosi nuotraukomis, skelbia portalas „Daily Mirror“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2014, 12:14 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 7:21 PM

Antrajame knygyno aukšte 15 minučių praleidęs turistas nė nenujautė, kad nusileidęs į pirmą aukštą atsidurs tamsoje, o įėjimas į parduotuvę bus užrakintas.

„Sveiki, „Waterstones“. Praleidau jau dvi valandas užrakintame jūsų knygyne Trafalgaro aikštėje. Prašau mane išleisti“ – toks pranešimas pasirodė teksasiečio Davido Williso „Twitter“ paskyroje.

Šiuo pranešimu pasidalijo daugelis jį pastebėjusių tinklalapio lankytojų, o paskyra „Media Blog“ pradėjo vyro išlaisvinimo kampaniją. Atrodė, jog turistui teks užrakintam praleisti visą naktį.

„Ačiū už pranešimus! Sugrįšime rytoj 9 val. ryto ir atsakysime į visus Jūsų klausimus. Laimingo skaitymo!“ – skelbė paskutinė to vakaro žinutė „Waterstones“ knygyno „Twitter“ paskyroje.

D.Willisas net pasidalijo nuotrauka, kuriame matomas tamsus knygynas ir apsauginės grotos ant jo langų bei durų.

Jo pranešimais „Twitter“ tinklalapyje pasidalijo daugiau nei šeši tūkstančiai žmonių. Nors „Waterstones“ atstovai paskelbė, kad nedirbs iki kitos dienos ryto, juos pasiekė žinia apie parduotuvėje įkalintą lankytoją.

„Aš laisvas“, – džiaugėsi D.Willisas po dviejų su puse valandos, praleistos tamsiame knygyne.

Knygyno atstovai taip pat padarė išimtį ir su visais pasidalijo naktiniu „Twitter“ pranešimu apie išlaisvintą lankytoją.

„Džiaugiamės galėdami jums pranešti, jog D.Willisas vėl yra laisvas“, – rašė „Waterstones“ atstovas.

Parengė Emilija Riaukaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.