Valytoja samdomo žudiko savo broliui ieškojo internete

Nesutarimai šeimose gali būti baisūs. Viena rusė pasamdė žudiką, kad jis susidorotų su jos broliu. Bet į pinkles įkliuvo ji pati – samdomas žudikas pasirodė esąs policijos pareigūnas, pagal „Daily Mail“ informaciją rašo „Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2014-10-18 17:00, atnaujinta 2018-01-26 18:25

Prieš dvejus metus Larisa Kazakova su savo trimis vaikais ir 29 metų broliu Muchtarbeku atsikėlė gyventi į Rusijos miestą Surgutą. 32 metų moteris tikėjosi, kad jie su broliu susiras darbą ir galės pinigais paremti Kirgizijoje likusius savo šeimos narius.

Tačiau dirbo tik ji viena. Moteris keliose įstaigose buvo įsidarbinusi valytoja. Jos brolis darbo taip ir nesusirado ir tapo dar vienu sesers išlaikytiniu.

Pavargusi moteris nusprendė brolio tinginystę užbaigti žiauriausiu būdu: ji užsakė samdomą žudiką, kad jis vyrą pribaigtų.

Ji tikino, kad brolis ją žiauriai mušė, kai ji mėgino išsikraustyti ir nuo jo pabėgti.

L.Kazakova niekada nesikreipė į policiją, nes šalyje jie buvo apsistoję nelegaliai. Ji matė vienintelę išeitį – nužudyti brolį.

L.Kazakova samdomo žudiko ėmė ieškoti internete ir netrukus apie tai sužinojo policija. Pareigūnai nusprendė moteriai paspęsti spąstus.

Vienas pareigūnas apsimetė žudiku ir pažadėjo moteriai susidoroti su jos broliu.

Moteris buvo sulaikyta, kai apsimetėlis samdomas žudikas jai parodė suklastotas mirusio brolio nuotraukas.

Moteris jas apžiūrinėjo automobilyje, kuriame buvo įtaisyta slapta policijos kamera. Vaizdo įraše buvo užfiksuota, kaip moteris žiūri į suklastotas brolio mirties nuotraukas ir patenkinta linksi galvą.

Suvaidintuose kadruose moters brolis buvo nufotografuotas gulintis ant žolės su peršauta kakta. Tačiau, regis, kraujas ir šeimos nario mirtis moteriai siaubo nesukėlė.

Kai tik ji užsimaskavusiam policijos pareigūnui padavė sutartą sumą, atitinkančią 6 tūkst. litų, ji sužinojo apie pasalą ir buvo sulaikyta. Dabar L.Kazakovai už planuotą nužudymą gresia 8,5 metų kalėjimo bausmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?