Įkyrėję savigyros lepūnėliai ir jų tėvai sulaukė pašaipų

Neseniai socialiniuose tinkluose visi stebėjo prabangų Amerikos paauglių gyvenimą. Dabar šie lepūnėliai turi rimtus konkurentus – turtuolius darželinukus. Tiesa, tai tėra turčių tuštybės parodija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 6:07 PM

Socialiniame tinkle „Twitter“ kažkas nusprendė pasišaipyti iš šiuolaikinių pasiturinčių tėvų ir sukūrė išgalvoto prabangaus vaikų darželio „Los Feliz Day Care“ paskyrą.

„Sveiki atvykę, naujieji sekėjai, bet nemanykite, kad galėsite pakliūti į sąrašus. Nauji darželio nariai gali būti registruojami 3–7 metus iki gimimo“, – skelbiama darželio paskyroje.

Čia rasite viską, kas paprastai šauna į galvą ir vadinamosioms supermamytėms, ir turtingų tėvelių atžaloms.

Paskyroje nurodyta, kad darželis įsikūręs „pasiturinčiame rajone ant kalvos šlaito“ ir „nesutinka priimti skiepytų vaikų“.

Darželio „Los Feliz Day Care“ skelbiami įrašai pašiepia šiuolaikinius turtingus tėvus, jų išskirtinius įgeidžius ir norą nuolat žengti koja kojon su mada.

„Naujieji tėvai, prašytume nerengti savo vaikų raudona spalva. Mes manome, kad jos energija sukelia per daug smurto mūsų aplinkai“, – skelbia vienas išgalvoto darželio įrašų.

„Labai svarbu, kad bet koks jogurtas, patenkantis ant mūsų stalo, būtų ožkų pieno. Tai jogurtas, kuris mūsų darželio bendruomenei yra geriausias“, – iš mitybos mados šaipomasi išgalvoto darželio paskyroje.

„Mūsų naujoji vaikų darželio narė Prius atrodė sunerimusi, todėl mes jai nupirkome tarnybinį šunį ir skyrėme žaliavalgių dietą. Jai jau geriau“, – tikinama kitame darželio įraše.

Taip pat rašoma apie vaikų meditaciją, jogą ir net akupunktūrą. Vaikai išgalvotame darželyje esą kas mėnesį mokosi skirtingų kalbų, klausosi džiazo, skaito net ne kiekvienam suaugusiajam įkandamas filosofijos knygas ir valgo pagal naujausias mitybos taisykles parinktą maistą.

„Tai taip panašu į realybę, kad niekada nesu visiškai tikra, ar tai parodija“, – apie šaržuotai pateikiamus šiuolaikinius madingus vaikų auginimo būdus rašė viena „Twitter“ komentatorių.

Tokia įžvalga neatsitiktinė, mat pašaipos skirtos turtingiems tėvams ir jų išlepintoms atžaloms.

Pastarosios neseniai išgarsėjo pasaulyje po to, kai socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė Turtingų vaikų paskyra.

Savo tėvų dėka viskuo aprūpinti vaikai nuo mažens visiems giriasi turtais – prabangiomis jachtomis, kelionėmis privačiais lėktuvais, grynųjų pinigų pluoštais ir šūsnimis kredito kortelių, kuriomis pramogoms taškomos įspūdingos sumos.

Tyčia erzindami kitus vartotojus turtingieji vaikai skundžiasi vadinamosiomis pirmojo pasaulio problemomis – kaip išsirinkti jachtą, prabangų automobilį ar privatų lėktuvą.

Be to, kai kurie jaunieji turčiai guodžiasi, kad jau nežino, į kokią egzotišką salą vykti, regis, niekada nesibaigiančių atostogų metu, mat visos jau esą aplankytos. („Twitter“, „Laist.com“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.