Barui teko atsiprašyti Ebolos vakarėlį pasmerkusių lankytojų

Bandymas pajuokauti Helovino išvakarėse vienam Anglijos barui baigėsi nepatenkintų lankytojų žinutėmis internete – vakaro temos sumanytojai buvo priversti atsiprašyti dėl neskoningo renginio. Birmingame esantis baras „Bar Risa“ Helovino proga bandė pritraukti lankytojus paskelbęs, kad visame mieste siaučia Ebolos virusas, o vienintelis saugus prieglobstis yra jų rengiamas vakarėlis, skelbia „Daily Mirror“.

Vakarėlio lankytojai turėjo būti tikrinami tariamoje karantino patalpoje.<br>„Twitter“ nuotr.
Vakarėlio lankytojai turėjo būti tikrinami tariamoje karantino patalpoje.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 8:37 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:21 AM

Vakarėlio svečius aptarnavę baro darbuotojai vilkėjo apsauginius darbuotojų, prižiūrinčių pacientus, sergančius Ebolos karštine, kostiumus, o visi persirengėliai, norintys patekti į renginį, privalėjo eiti dezinfekcijos tuneliu, kad būtų tariamai išgydyti nuo mirtino viruso.

Kvietimas į šį studentų vakarėlį skelbė, kad visame rajone siaučia mirtina infekcija, o Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) rekomenduoja visiems studentams apsilankyti bare, kuriame jie bus saugūs. Skelbimas pasirodė netrukus po to, kai PSO pranešė, jog Ebolos viruso aukų skaičius jau pasiekė penkis tūkstančius.

Ant baro pastato kabėjo ženklai, skelbiantys karantiną, o prie įėjimo – lentelė su užrašu „Saugioji zona“. Socialinius tinklus užliejo nepatenkintų lankytojų atsiliepimai, dėl kurių renginio organizatoriai buvo priversti atsiprašyti už nevykusį renginį. Tačiau jie savo pareiškime gynėsi – neva vakarėlį organizavo tretieji asmenys, kurie naudojosi baro patalpomis.

Baro atstovas atsiprašyme taip pat pridūrė, kad „Bar Risa“ visą tą vakarą gautą pelną planuoja paaukoti organizacijai „Doctors Without Borders“, Afrikoje prižiūrinčiai Ebolos virusu užsikrėtusius pacientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.