Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Iš Tailando į JAV mėginta siųsti konservuotas žmonių kūno dalis

Bankoko krovinių vežimo

Pasak policijos, užkonservavimo metodas atrodo profesionalus ir pareigūnai aiškinasi, ar tos kūnų dalys galėjo būti pavogtos iš medicinos institutų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Pasak policijos, užkonservavimo metodas atrodo profesionalus ir pareigūnai aiškinasi, ar tos kūnų dalys galėjo būti pavogtos iš medicinos institutų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 17, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:14 AM

DHL apie radinį pranešė policijai, kuri susekė siuntėją – 31 metų amerikiečių turistą, kuris sakė tuos dalykus radęs viename Bankoko naktiniame turguje, pranešė policijos pulkininkas Chumpolas Poompuangas.

„Jis sakė manęs, kad tos kūnų dalys yra keistos, ir norėjo nusiųsti jas savo draugams JAV“, – nurodė Chumpolas Poompuangas, kuris pridūrė, kad tas vyras buvo apklausiamas kelias valandas, o paskui paleistas nepateikus kaltinimų. Minėti trys paketai buvo siunčiami į Las Vegasą. Vieną paketų vyras siuntė sau pačiam.

Tarp siųstų kūno dalių taip pat buvo kūdikio žarnos, du tatuiruotos suaugusio žmogaus odos gabalai. Visos dalys buvo atskirai užkonservuotos formaldehidu, sandariose akrilo dėžėse.

Pasak policijos, užkonservavimo metodas atrodo profesionalus ir pareigūnai aiškinasi, ar tos kūnų dalys galėjo būti pavogtos iš medicinos institutų.

Kai kurie tajų kultai užkonservuotus embrionus ar dvasinę prasmę turinčias tatuiruotes laiko laimę nešančiais ar nuo blogio saugančiais dalykais. Juos taip pat galima naudoti juodajai magijai.

2012 metais, po pranešimo, kad per vieną juodosios magijos tinklapį pardavinėjamos vaikų kūnų dalys, vienas Didžiosios Britanijos pilietis buvo areštuotas su šešiais keptais embrionais, padengtais aukso lapeliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės