Interneto hitas - pirmą kartą marihuaną išbandančios močiutės

Paskutinėmis dienomis internautai juokiasi žiūrėdami naują vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos marihuaną rūkančios močiutės. Vašingtono valstijoje, kur ši narkotinė medžiaga yra legalizuota, gyvenančios moterys teigia, kad dar niekuomet jos rūkyti nebandė, nes buvo „perdaug užsiėmusios vaikų ir anūkų auginimu, pasakoja „Daily Mail“.

Paskutinėmis dienomis internautai juokiasi žiūrėdami naują vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos marihuaną rūkančios močiutės.<br>Youtube nuotr.
Paskutinėmis dienomis internautai juokiasi žiūrėdami naują vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos marihuaną rūkančios močiutės.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:26 AM

Trys avantiūristiškai nusiteikusios močiutės viena po kitos išbando bongą – daugiausiai kanapių rūkimui skirtą stiklinę pypkę, o viena pajuokauja, kad prietaisas jai atrodo lyg „dirbtinis penis“.

Parūkę marihuanos moterys ima kikenti ir jaučiasi labai alkanos, tad kimba į sausainius ir tortilijų traškučius, o vėliau linksmai žaidžia kortomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.