Sensacingi V. Trierweiler memuarai bus išleisti ir lietuviškai

Bestseleriu tapusi buvusios

V.Trierweiler.<br>AFP/Scanpix nuotr.
V.Trierweiler.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-11-20 17:55, atnaujinta 2018-01-20 23:56

Valerie Trierweiler atstovaujanti literatūros agentūra „Anna Jarota“ pranešė, kad knyga išversta arba yra verčiama į 11 kalbų, tarp kurių minima ir lietuvių, taip pat italų, ispanų, albanų, bulgarų, kinų, lenkų, portugalų, rumunų, rusų ir vietnamiečių kalbos.

Memuarai, kurie angliškai vadinsis „Thank You For This Moment: A story of Love, Power and Betrayal“ Didžiosios Britanijos knygynuose pasirodys lapkričio 25 dieną, likus mėnesiui iki Kalėdų.

Anksčiau atsisakiusi kalbėtis su prancūzų spauda V.Trierweiler pagaliau pralauš tylėjimo įžadus ir duos gausybę interviu, reklamuodama savo kūrinį Britanijoje.

Pokalbiai su knygos autore bus parodyti populiariose BBC televizijos laidose – „Newsnight“ pirmadienį ir sekmadienį rodomame Andrew Marro šou. V.Trierweiler taip pat susitarė dėl pokalbio su laikraščio „Times“ atstovu, kuris bus išspausdintas šeštadienio laikraštyje.

Tarp geriausiai parduodamų knygų Prancūzijoje atsidūrusi knyga turėtų būti populiari ir Britanijoje, atsižvelgiant į šios šalies susidomėjimą sudėtingu F.Hollande'o asmeniniu gyvenimu ir smarkiai mažėjantį jo populiarumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.