Kalėdomis džiaugiasi ir marihuaną pardavinėjantys verslininkai

Auganti marihuanos pramonė JAV Kolorado valstijoje jau turi paruošusi kai ką Kalėdoms. Valstijoje, kurioje ši narkotinė medžiaga prieš metus buvo legalizuota, verslininkai naudojasi įprastiniais komerciniais triukais, kad pritrauktų kuo daugiau šventiškai nusiteikusių pirkėjų.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Nov 25, 2014, 6:05 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:35 PM

Kalėdų eglutėmis išpuošę savo marihuanos parduotuves verslininkai siūlo kalėdines nuolaidas. Štai viena Denverio parduotuvė savaitgaliais pirmiems 16 klientų narkotines medžiagas parduoda penkis kartus pigiau. Kiti kainą nuleidžia dar drastiškiau, kad pasinaudodami kalėdiniu laikotarpiu pritrauktų naujų klientų.

Dauguma kanapes siūlančių parduotuvių primena įprastas kavines: siūlo šventinius skonius ir leidžia Kalėdų muziką. Viena didžiausių maistą su marihuana siūlančių vietų vilioja paragauti tradicinio amerikietiško moliūgų pyrago su kanapėmis.

Klientams taip pat siūloma kalėdinių prieskonių arbatos, mėtinių ledinukų ir aliejaus kepiniams – visi šie produktai su kanapėmis.

„Viskas taip skanu, kad būtinai turėjome tai padaryti“, – sako saldžių bulvių ir moliūgų pyragus su kanapėmis sugalvojusios kepyklos savininkė Deloise Vaden.

O jei Kolorado gyventojai per Kalėdas nori padovanoti desertą su kanapėmis, bet nežino, koks saldumynas patiktų jų artimiesiems, dauguma kanapių parduotuvių siūlo dar ir ranka išrašytus dovanų kuponus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.