Amerikietės pastangos: bėgdama krosą piešia penius

Daugelis rytais ar vakarais pabėgioti susiruošusių žmonių viešai mėgsta girtis, kaip tai juos puikiai nuteikia, nuramina. Retas, kuris pripažįsta, kad bėgioti yra vienas vargas, bet kaipgi neįdėsi nubėgto maršruto žemėlapio į "Facebook" ir nepasidalinsi su draugais? Viena amerikietė tokią savigyrą pakėlė į naują lygį - bėgiodama ji "piešia". Ir ne bet ką, skelbia jezebel.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:27 AM

San Francisko gyventoja rytinį pabėgiojimą pavertė tikru menu. Apie tai pagalvoję ar net pabandę, tikriausiai yra ne vienas. Tačiau kaip ir daugelis bėgikų palydovinio sekimo programėlę naudojanti Claire Wyckoff tai daro kone kasdien. Išbėga iš anksto suplanuotu maršrutu.

Atrodo, kad tai - tik bereikšmiai vingiai, posūkiai, bet vėliau pažvelgus į žemėlapyje nupaišytą maršrutą tampa aišku, kodėl ji taip vingiavo. Įvairaus dydžio ir formų peniai - tai dažniausiai "nupiešia" amerikietė. Tiesa, pasitaiko ir sudėtingesnių figūrų - žaidimo "Space invaders" atpažįstama figūra ar net įžeidžiamai rodomo viduriniojo piršto.

Tai gali pasirodyti kaip kvailas žaidimas, tačiau populiarumo sulauksi mergina "vargsta" ir stengiasi nupiešti kuo sudėtingesnę figūrą dėl savo gerbėjų. Juk nupiešti vyrišką lytinį organą gali daugelis, bet ne kiekvienas pasiryžtų nubėgti ne vieną kilometrą tik tam, kad žemėlapyje būtų pavaizduotas penis.

"Viena dieną bėgiojau ir pastebėjau, kad mano nubėgtas maršrutas primena šuns formą. Mano vyras mane ragino pabandyti dar sykį, o ir mano draugai "Facebook" buvo sužavėti. Tad pagalvojau, kodėl nepabandžius ko nors linksmesnio, pavyzdžiui penio formos maršruto?

Žinoma, dabar visi to tik ir nori - matyti nupieštus penius. Tiesa, mano tėtis tam nelabai pritarė, bet ką aš galiu padaryti, jei dauguma nori tik penių, užpakalių ar krūtų?", - juokdamasi kalbėto C. Wyckoff.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.