Atidėto skrydžio stiuardesė į rankas paėmė gitarą ir uždainavo

Galbūt Robynn niekada neatsidurs Ellen laidoje ir nebus pakviesta įrašyti savo dainos, tačiau žinia apie dainuojančios stiuardesės vaizdelį žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose.<br>Youtube nuotr.
Galbūt Robynn niekada neatsidurs Ellen laidoje ir nebus pakviesta įrašyti savo dainos, tačiau žinia apie dainuojančios stiuardesės vaizdelį žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 5:44 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:10 AM

Griūvant planams lėktuvui nuo žemės pakilti numatytu laiku, nuobodžiauja ne tik keleiviai, bet ir lėktuvo personalas. Tačiau iš tokios situacijos vieno lėktuvo komanda išsisuko taip gudriai, kad nufilmuotą medžiagą internete jau peržiūrėjo beveik 600 tūkst žmonių. Lėktuvo darbuotojas tarp kolegės daiktų pastebėjo gitarą, o paklausta, ar moka ja groti, moteris ne tik pagrojo, bet ir padainavo atlikėjos Lorde hitą „Royals“.

„Gražią žiemos dieną sutikau savo kolegę Robynn, kuri į mūsų kelionę nešėsi gitarą. Paklausiau jos, ar moka ja groti, o ji pasakė, kad labai mėgsta groti ir dainuoti. Dalinkimės šiuo vaizdeliu ir gaukime jai įrašų studijos kontraktą! Arba pakvietimą į Ellen laidą!“, - dalindamasis vaizdeliu Youtube pasakojo įžymiosios stiuardesės kolega.

Galbūt Robynn niekada neatsidurs Ellen laidoje ir nebus pakviesta įrašyti savo dainos, tačiau žinia apie dainuojančios stiuardesės vaizdelį žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose, o jo atgarsiai Twitter pasiekė ir pačią Lorde.

„Robynn, myliu tave“, - rašė Lorde savo Twitter paskyroje.

Skrydžių palydovė savo padėkos žodžius išsakė naudodamasi Facebook paskyra.

„Geriausia visų laikų Padėkos diena!“, - džiūgavo skrydžių palydovė, su visais pasidalijusi atlikėjos Lorde pranešimu.

Parengė Emilija Riaukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.