Musulmonas tėškė antausį modeliui dėl per trumpos suknelės

Indijos televizija tiesiogiai transliavo dainų konkurso „Raw Star“ finalą. 2500 studijos žiūrovų ir milijonai žiūrovų prieš televizijos ekranus klausėsi konkurso vedėjos, žymaus Indijos modelio Gauahar Khan kai įvyko tai, ko iš tokio renginio buvo tikimasi mažiausiai. Vienas iš žiūrovų, mikliai prasmukęs pro apsaugos darbuotojus, užbėgo ant scenos ir tėškė vedėjai antausį, skelbia „Daily Mail“.

Twitter nuotr.
Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 2:01 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:37 AM

24-erių mergina tiesioginiame eteryje vilkėjo trumpą suknelę, o tai esą ir išprovokavo žiūrovo antpuolį. Vyras pareiškė, kad Islamą išpažįstančios konkurso vedėjos apranga nepakankamai pridengia jos kūna ir žeidžia jo religinius jausmus.

Užpuolikas, 24-erių Akilas Malikas, tokios reakcijos iš anksto neplanavo. Antausis buvo jo atskas į Mumbajuje, „Film City“ komplekse filmuojamą dainų konkursą. Vyras tiesiog pašoko iš savo kėdės iš nubėgo ant scenos, pamatęs, kad apranga neatitinka musulmonėms keliamų reikalavimų.

„Kaip musulmonei jai nereikėtų vilkėti tokios trumpos suknelės“, - Mumbajaus policijai pasakojo A.Malikas.

Tiesioginiame eteryje G.Khan pažeminęs vyras kaltinamas priekabiavimu. Tačiau vis dar neaišku, kaip jis sugebėjo prasibrauti per apsaugos darbuotojus – apsauga prie scenos buvo sustiprinta, o iš viso studijoje dirbo 250 apsaugos darbuotojų.

G.Khan tvirtino esanti labai sukrėsta, tačiau pranešama, kad praėjus vos valandai po užpuolimo ji sugrįžo į filmavimo aikštelę.

Parengė Emilija Riaukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.