Internautai leipsta juokais iš T.Blairo kalėdinio sveikinimo

Buvęs britų premjeras Tony Blairas norėjo paskleisti šventinę nuotaiką, tačiau sulaukė internautų pašaipų. Socialinių tinklų vartotojai ėmė tyčiotis iš jo dirbtinai išspaustos šypsenos fotografuojantis tradiciniam Kalėdų atvirukui, rašo CNN.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-03 10:37, atnaujinta 2018-01-20 02:12

T.Blairas savaitės pradžioje, kaip ir kasmet, išleido šventinį atviruką. Jame jis nufotografuotas stovintis su žmona Cherie ir besišypsantis, o kampe parašyta: „Šventiniai sveikinimai“.

Viskas, regis, atrodytų kaip įprasta britų premjero atvirutė, jei ne ta keista šypsena, kuri užkliuvo tūkstančiams internautų.

„Oho, kokia dirbtinė šypsena. Įdomu, kokios išraiškos liko už kadro“, - rašė viena „Twitter“ vartotoja.

„Jie abu atrodo it būtų paimti įkaitais ir prieš kamerą apsimetinėtų, jog yra laimingi“, - per dantį buvusį premjerą ir jo žmoną traukė kitas internautas.

Netrukus socialiniuose tinkluose žmonės T.Blairo šypseną ėmė lyginti su siaubo filmo veikėju vampyru grafu Orlocku ir iškirpę klijavo jo ir žmonos veidus į žymius paveikslus.

„Keisčiausias dalykas dėl T.Blair'o kalėdinio atviruko yra tai, kad jo dantys, regis, visur tave seka“, - rašė vienas internautas juokaudamas, kad premjero dantys kaip Leonardo da Vinci nutapytos Monos Lizos akys – kad ir kur stovėtum, atrodo, kad moteris į tave žiūri.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.