Rusija pramogauja: įpykęs realybės šou dalyvis sumušė merginą

Realybės šou dažnai įplieskia karštas aistras, tačiau to, kas nutiko Rusijoje, nesitikėjo niekas. Vienas realybės šou dalyvis tiesiog numetė jį erzinusią merginą ant grindų ir smogė jai į veidą, skelbia mirror.co.uk.

Rusijos realybės šou dalyvis smogė merginai.<br>Youtube.com nuotr.
Rusijos realybės šou dalyvis smogė merginai.<br>Youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:59 PM

Šou, kurio metu tikslas buvo kuo ilgiau išstovėti kuria nors kūno dalimi liečiant automobilį, baigėsi netikėtai. Šiame rusiškame variante buvo leidžiama erzinti savo varžovus, taip verčiant pasitraukti juos nuo automobilio ir prarasti galimybę jį laimėti.

Jaunuolį akivaizdžiai įpykdė bikinį vilkinčios merginos įžeidimai – jis tėškė ją ant žemės ir prispaudęs smogė į veidą. Laidos vedėjas skubiai pripuolė prie kraujuojančios merginos ir paprašė, kad rengėjai kviestų medicinos pagalbą.

Šio realybės šou įrašas iškart sukėlė aršias diskusijas Rusijoje, kurioje smurtas prieš moteris vis dar yra kasdienė realybė. Kai kurie smerkė vaikino elgesį, o kai kurie pastebėjo, kad visas šou yra paremtas psichologiniu smurtu prieš savo oponentus, kuris galiausiai prasiveržė fiziniu pavidalu.

Parengė Paulius Gritėnas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.