Mūsų prezidentas ar Boratas? Prancūzai šaiposi iš F.Hollande'o

Visus nepopuliarumo rekordus pagerinusiam Prancūzijos prezidentui Francois Hollande'ui, regis, niekaip nepavyksta išgelbėti savo įvaizdžio. Ypač nesiseka fotosesijų metu - neseniai Kazachstane su šios šalies lyderiu pasirodęs Prancūzijos vadovas nutarė pagerbti šeimininką ir apsirengė tradiciniais vietos drabužiais. Bet už tai susilaukė tik pašaipų, rašo „The Daily Mail“.

Internautai šaiposi iš šios F.Hollande'o nuotraukos.<br>"Twitter" nuotr.
Internautai šaiposi iš šios F.Hollande'o nuotraukos.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 9:37 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:42 PM

Savaitgalį Kazachstane viešėjęs F.Hollande'as turėjo užsimaukšlinti šiltą kepurę ir buvo apvilktas kailiniu apsiaustu. Prancūzijos vadovui teko nusifotografuoti kartu su kepurę ir apsiaustą dovanojusiu renginio šeimininku, Nursultanu Nazarbajevu.

F.Hollande'as šypsojosi ir galbūt nesijautė ypač gerai, mat jis buvo vienintelis, kuriam teko vilktis šiltą rūbą - N.Nazarbajevas liko su kostiumu. Vis dėlto nuotrauka buvo išplatinta, nors iš pradžių dar mėginta tai sustabdyti - Prancūzijos spaudos tarnyba ir prašė, ir maldavo neviešinti keistai atrodančio F.Hollande'o.

Ši nuotrauka žaibiškai išplito „Twitter“, o internautai kaip mat ėmė lyginti Prancūzijos vadovu su legendiniu „Kazachstano žurnalistu“ Boratu. Netrukus pasirodė ir sumontuotų nuotraukų serija – internautai smaginosi pripiešdami kuo absurdiškesnį galvos apdangalą arba rūbą F.Hollande'ui.

Netgi socialistų prezidento bendrapartiečiai pripažino, kad esą nieko negalima padaryti – Prancūzijos vadovas yra toks nepopuliarus, kad iš jo šaiposi visi, kas netingi. Dar pernai Eliziejaus rūmai bandė taip pat nesėkmingai užgniaužti kitos F.Hollande'o nuotraukos pasirodymą – nuotraukoje Prancūzijos vadovas užfiksuotas išsiviepęs, o internautai tai vadino „kvailio šypsena“.

Be politinių nesėkmių F. Hollande'ui pastaruoju metu teko atlaikyti ir asmeninių santykių krizę: po to, kai į viešumą praėjusį sausį išlindo slaptas Prancūzijos vadovo romanas su aktore Juliet Gayet, žlugo F.Hollande'o santykiai su ilgamete drauge Valerie Trierweiler.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.