Atgailavo dėl skandalingo riešutų išpuolio

„Korean Airlines“ vadovo dukra, kuri pasiuto, dėl netinkamai patiektų riešutų ir taip sutrikdė visą skrydį, stojo prieš minią žmonių ir nulenkusi galvą atsiprašinėjo. Moters tėvas taip pat atsiprašė ir apgailestavo, kad „neišaugino jos geresnės“.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Dec 12, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:43 AM

Šie Pietų Korėjos oro linijų vadovo ir jo dukros atsiprašymai buvo išsakyti po to, kai visuomenė pasipiktino neseniai įvykusiu incidentu.

„Korean Air“ viceprezidentė ir vadovo duktė 40 m. Cho Hyun-ah supyko, kai jaunesnysis skrydžio palydovas jai atnešė makadamijų riešutus ne ant lėkštutės, o pakelyje. Ji liepė išmesti iš lėktuvo vyriausiąjį palydovą ir taip privertė skrydį vėluoti.

„Aš nuoširdžiai atsiprašau. Aš apgailestauju“, - sakė drebančiu balsu Cho Hyun-ah ir pridūrė, kad susitiks su užsipultu lėktuvo įgulos nariu ir jo taip „nuoširdžiai atsiprašys“.

Apsigaubusi ilgu juodu paltu ji nulenkė galvą ir atsiprašinėjo nepakeldama akių. Tai buvo jos pirmas pasirodymas viešumoje po gruodžio 5 d. įvykusio incidento.

Prieš tai atsiprašė ir moters tėvas. Jis pavadino dukros elgesį kvailu ir sakė, jog gailisi, kad geriau jos neišauklėjo.

„Tai mano kaltė, - sakė oro linijų vyras. - Kaip vadovas ir tėvas aš prašau žmonių atleidimo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.