Nepasotinamas: G. Depardieu prisipažino šlamštęs liūtus

Skandalingai pagarsėjęs Rusijos pilietis ir kartu prancūzų aktorius 65 metų Gerard'as Depardieu prisipažino, kad per neseniai vykusią kelionę į Afriką jis nušovė du liūtus ir ragavo jų mėsos, skelbia „The Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-14 12:04, atnaujinta 2018-01-19 05:41

Rusijos pilietybę įgijęs prancūzų aktorius tikino, kad per neseniai vykusią kelionę į Burkina Faso kelią jo automobiliui užkirto du liūtai.

„Jie tiesiog buvo prieįšais mus ir nejudėjo. Praslinko valandos ir mes negalėjome išeiti iš automobilio. Vairuotojas buvo labai išsigandęs. Neturėjome kito pasirinkimo, turėjome juos nušauti. Aš ten nevažiavau medžioti, tik dėl Afrikos, – teigė G.Depardieu, kuris tiesiai paklaustas prisipažino ir kitką. – Ir taip, aš vėliau ragavau jų mėsos. Suprantu, kodėl liūtai yra džingulių karaliai, bet tai buvo savigyna“.

Gyvūnų teisių mylėtojų užrūstinimas – tik dar vienas atvejis pastaraisiais metais, kai G. Depardieu savo pasisakymais piktina ar stebina.

G. Depardieu garsėja ir kaip kulinaras, mėgstantis gaminti, tačiau tikroji jo aistra – ne gaminimas ir net ne valgymas, o pernelyg stiprus pomėgis išgerti. Priklausomybės nuo alkoholio neslepiantis aktorius neseniai įsivėlė į skandalą, Briuselyje, Belgijoje, ant scenos pasirodė visiškai nusitašęs.

Iššaukiančiais pasisakymais ir artima draugyste su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pagarsėjęs prancūzų kino aktorius yra pripažinęs, kad kai jis ima nuobodžiauti, jis geria.

2013 metais Rusijos pilietybę priėmęs aktorius jau buvo viešai prisipažinęs, kad negali gerti kaip normalus žmogus. „Per dieną išgeriu ir 12, ir 13, kartais net 14 butelių vyno ir beveik nepasigeriu“, – liejo apmaudą G.Depardieu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.