Agronominė erotika: į ką panaši K. Kardashian sėdynė?

Pažvelgęs į pomidorą gali pamatyti kai ką daugiau nei daržovę. O kriaušė, pasirodo, irgi gali būti panaši į tam tikrą kūno dalį. Ir ne bet kokią, o pačios Kim Kardashian. Po apsinuoginusios K.Kardashian nuotraukų paviešinimo internete kilęs šurmulys įgavo komiškų bruožų.

Po nuotraukų pasirodymo socialinių tinklų vartotojai žvaigždės sėdynę prilygino įvairiems objektams<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Po nuotraukų pasirodymo socialinių tinklų vartotojai žvaigždės sėdynę prilygino įvairiems objektams<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2014, 6:03 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:02 PM

Šįkart, norėdami pasijuokti iš žvaigždės formų, interneto vartotojai dalijasi dešimtimis nuotraukų su panašių apvalumų turinčiais maisto produktais.

„Susprogdinti internetą“ grasinusią sėdynę labiausiai primena kriaušės, pomidorai, melionai ir arbūzai. Tokie pokštai yra atsakas į rudenį „Paper“ žurnale publikuotą nuotrauką ir dar keletą pikantiškų kadrų, kuriais vėliau savo socialinių tinklų paskyrose pasidalijo pati 34 metų K.Kardashian.

Po nuotraukų pasirodymo socialinių tinklų vartotojai žvaigždės sėdynę prilygino įvairiems objektams – kentaurams, persikams, spurgoms ir t. t. Tačiau fotografas Jeanas Paulis Goude po fotosesijos savo draugui tvirtino, kad nuotraukos buvo „ne Kim karikatūra, o menas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.