Pavydo apimta rusė buvusį mylimajį nustūmė nuo kelio

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2014, 3:08 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:35 PM

Kai rusė Marija Artemejeva pamatė su nauja drauge mašinoje važiuojantį savo buvusį mylimąjį, ji ne juokais įsiuto. Dabar moteris kaltinama pasikėsinimu nužudyti, po to, kai pavydo apnikta ji mėgino nustumti poros automobilį nuo kelio, rašo „Daily Mail“.

26 m. rusė važiavo vienu Rusijos Volgogrado srities keliu, kai pamatė buvusio vaikino automobily, kuriame sėdėjo ir nauja jo mylimoji.

Pykčio apimta moteris nuspaudė akceleratoriaus pedalą iki galo ir šonu rėžėsi į buvusiojo automobilį nustumdama jį į kelio pertvarą ir sudaužydama.

Incidentą užfiksavo iš paskos važiavusio vairuotojo automobilio kamera. Vaizdo įraše matoma, kaip vyras suka transporto priemonę į šoną mėgindamas incidento išvengti, tačiau įsiutusi sutuoktinė nepalieka jam progos tai padaryti, nes pasiveja ir rėžiasi į jį dar kartą.

Kaip pranešama, porai prireikė medikų pagalbos, jie patyrė smegenų sutrenkimą. Jie vis dar laikomi ligoninėje.

„Mes areštavome jauną moterį dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, nusikalstamos žalos ir pasikėsinimo nužudyti, - pranešė policijos pareigūnas Arkadijus Ignatajevas. - Akivaizdžiai ji ėmė labai pavydėti, kai pamatė savo buvusįjį su nauja moterimi ir supratusi, kad nebeliko šansų vėl būti kartu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.