Paaiškėjo, kas buvo krykštaujanti „Teletabių“ saulutė

Linksma saulutė kūdikio veideliu įsiminė viso pasaulio mažyliams, kurie augo žiūrėdami „Teletabius“. Praėjus 18 metų po pirmosios serijos transliacijos, paaiškėjo, kieno veidas buvo panaudotas televizijos laidoje vaikams, pasakoja „the Telegraph“.

Jess Smith buvo dar visai mažylė, kai tapo vienu žinomiausių britų televizijos veidų.<br>Twitter nuotr.
Jess Smith buvo dar visai mažylė, kai tapo vienu žinomiausių britų televizijos veidų.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 1:14 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 1:01 AM

Jess Smith buvo dar visai mažylė, kai tapo vienu žinomiausių britų televizijos veidų. Ji krykštavo ir žvelgė į pievutėje bėgiojančius vaikų pamėgtus veikėjus – keturis spalvotus teletabius.

Dabar J.Smith jau 19, ji studijuoja Keterburio Kristaus bažnyčios universitete šokio pedagogiką.

Mergina nusprendė visiems atskleisti, kad buvo televizijos laidos saulute, kai per pirmąją susipažinimo savaitę universitete teko su kitais studentais pasidalinti dalykais apie save, kurių niekas kitas nebūtų atspėjęs.

„Ką tik atšvenčiau savo 19-ąjį gimtadienį ir ilgai pamąsčiusi nutariau, kad atėjo metas visiems kai ką pasakyti, - rašė mergina socialiniame tinkle „Facebook“. - Anksčiau tai slėpiau, tačiau universiteto draugams paskatinus, aš išdrįsau tai atskleisti. Esu saulė iš „Teletabių“. Daug žmonių tvirtino, kad tai jie yra „saulė“, tačiau tik aš galiu papasakoti  tikrąją istoriją“.

1996 m. merginos mama Anji Smith nunešė Jess į ligoninę, kad ją ten pasvertų ir pamatuotų. Tai atlikusi seselė, kuri buvo kompanijos „Ragdoll Productions“ buvo paprašyta paieškoti linksmų kūdikių, pasiūlė atrankoje sudalyvauti ir J.Smith.

Merginos mama pasakojo, jog nesitikėjo, kad jos kūdikis taip išgarsės.

„Jie tiesiog pasodino mūsų dukrą priešais kamerą, o ji ėmė juoktis iš šypsotis savo tėčiui, - prisimena atranką A.Smith. - Po to mums nieko nesakė ir tik tada, kai jai suėjo 18 mėnesių, mes gavome laišką, kad ji buvo pasirinkta. Buvo keista matyti Jess televizijoje“.

Darant mažylių atranką, niekas dar nežinojo, kokia sėkminga bus laida „Teletabiai“, todėl mažylė Jess tada gavo 250 svarų ( apie 1000 litų) ir dėžę žaislų.

Dabar BBC televizija rengiasi sukurti dar 60 naujų šios laidos vaikams serijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.