2014-aisiais stulbino ir išgalvotos keistenybės

2014-ieji dar sykį įrodė, kad žmonės negali atsispirti keistoms istorijoms. Pasaulis aikčiojo ne tik dėl skandalingos Kim Kardashian fotosesijos, bet ir dėl tariamos trikrūtės merginos ar senukų orgijos Belgijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Gritėnas

2014-12-31 09:00, atnaujinta 2018-01-17 20:29

Fotosesija, per kurią leidiniui „Paper“ 34-erių K.Kardashian pozavo visai nuoga, sukėlė tikrą audrą visame pasaulyje. Daugybė žmonių peikė realybės šou žvaigždės sprendimą visam pasauliui parodyti krūtis ir milžinišką užpakalį, o Kim prisipažino, kad didžiuojasi savo poelgiu ir jaučiasi beprotiškai seksuali.

„Iš tiesų manau, kad dabar mano kūnas gerokai gražesnis nei prieš nėštumą. Jaučiuosi seksualesnė ir didžiuojuosi rezultatais, kuriuos pasiekiau po nėštumo“, – prisipažino žymaus amerikiečių reperio Kanye Westo žmona.

O štai žiniasklaidoje mirgantys straipsniai, kuriuose išjuokiamas didžiulis K.Kardashian užpakalis, garsenybei sukėlė ne pyktį, o juoką. „Tereikia turėti humoro jausmą. Manau, kad tos parodijos išties juokingos“, – teigė pramogų pasaulio žvaigždė.

Trečios krūties paslaptis

Diskusijas įplieskė ir 21 metų amerikietės Jasmine Tridevil, gyvenančios Tampos mieste JAV, krūtinės nuotraukos. Moteris pasauliui skelbė, kad pagaliau išpildė savo svajonę ir padedant chirurgui pasidovanojo trečiąją krūtį.

Po masažuotoja dirbančios Jasmine nuotraukomis buvo rašoma, kad keistai operacijai ji ryžosi beviltiškai bandydama tapti televizijos realybės šou žvaigžde, o už trečiąją krūtį nepagailėjo pakloti 20 tūkst. JAV dolerių (apie 55 tūkst. litų).

Skeptikai netruko tarti žodį. „Tai yra visiška apgaulė, kuria visi aklai tiki. Jokia plastinė operacija nesukurtų nuotraukose matomo efekto“, – teigė Matthew Schulmanas, plastikos chirurgas iš Niujorko. Medicininiu požiūriu tokia operacija įmanoma, tačiau JAV plastikos chirurgams neleidžiama daryti operacijų, pažeidžiančių žmogiškąjį orumą.

Pati mergina pasakojo, kad gydytojas paėmė audinius nuo jos pilvo ir suformavo trečią krūtį.

Tokia procedūra įprasta atkuriant krūtis, tačiau M.Schulmanas tvirtino, kad procedūros, kurios atliekamos norint atkurti pašalintas krūtis, užtrunka ilgus mėnesius ir neduotų tokio rezultato, kuris matomas nuotraukose.

Gandus apie nuotraukų klastojimą sustiprino ir atskleista merginos paslaptis – ji naudojosi netikru vardu.

Po Jasmine Tridevil slapyvardžiu slepiasi Alishos Hessler vardas. Naujoji gerbėjų armija buvo priversta nusivilti – krūtis vis dėlto pasirodė esanti išgalvota.

Išgalvotos meilės istorijos

Dar viena keista istorija, kurios tikrumas vėliau buvo paneigtas, atkeliavo iš Belgijos.

Skelbta, kad per masinę orgiją, kurioje galėjo dalyvauti tik tie, kuriems per 65 metus, Šarlerua mieste mirė septyni pagyvenę žmonės.

Skandalinga žinia, kurios melagingumas vėliau buvo įrodytas, sukrėtė ir net savotiškai pralinksmino.

Tiesa, ne visos meilės istorijos buvo išgalvotos. Štai už septynių žmonių nužudymą kalėjime dienas leidžiantis garsiausias pasaulio maniakas 80-metis Charlesas Mansonas gavo leidimą vesti 26 metų savo gerbėją.

Jo išrinktąja tapusi Affon Elaine Burton, kuri taip pat vadina save Star, visai nesijaudina dėl savo mylimojo praeities. Ji yra sakiusi, kad juodu su Ch.Mansonu beprotiškai įsimylėję ir jau laiko save susituokusia pora.

„Aš visiškai su juo, o jis – visiškai su manimi. Žinote, tam esu gimusi. Nežinau, ką daugiau pasakyti“, – rugpjūtį sakė ji CNN televizijai kalbėdama apie dabar pražilusį žudiką, kuriam ant kaktos ištatuiruota svastika.

A.E.Burton sakė nuo paauglystės domėjusis Ch.Mansono „filosofija“. Jie kasdien kalbasi, daug savaitgalių ji lanko jį kalėjime.

Mergina devynerius gyvenimo metus paskyrė įrodyti, jog žymusis maniakas – romus avinėlis.

Keista samariečio istorija

Kai kuriems galvoje šįmet buvo ne meilės istorijos, o tikri košmarai. Štai Samaros gyventojas 32-ejų Aleksejus Ivancovas sieks prisiteisti išlaidas už ilgą gydymąsi ir 100 tūkst. eurų (345 tūkst. litų) kompensaciją už viename Paryžiaus viešųjų tualetų jam padarytą moralinę žalą.

„Jei būčiau koks chuliganas, nebūtų taip skaudu. Eidamas pamačiau naujutėlį tualetą.

Į plyšį įmetus du eurus durys atsidarė, ir štai tuomet prasidėjo“, – pasakojo nelaimės istoriją Samaros gyventojas, nepaminėdamas, kad pats kojomis užsiropštė ant unitazo krašto.

„Tai, kas vyko toliau, iki šiol matau košmariškuose sapnuose. Kabinoje užgeso šviesa ir ant manęs iš visų pusių pasipylė srovės karšto vandens, sumaišyto su siaubinga plovimo priemone. Vargais negalais atradau duris, bet jos buvo užblokuotos. Priverstinės maudynės tęsėsi.

Tačiau tai dar buvo niekis. Po to plovimo aparatas perėjo prie džiovinimo režimo.

Mane išgelbėjo tik stora striukė – užsitraukiau ją ant galvos ir atsiguliau ant grindų. Tik taip pavyko apsaugoti veidą. Ant rankų atsirado daugybinių nudegimų su pūslėmis. Šaukiau ir daužiau kojomis į tualeto duris, o paskui praradau sąmonę“, – pasakojo A.Ivancovas.

Dėl ruso veiksmų kompiuteris išėjo iš rikiuotės, durys buvo užblokuotos. A.Ivancovo šauksmus išgirdę praeiviai mėgino atidaryti tualeto duris įmetę du eurus, bet jiems nepavyko.

Jie iškvietė policiją ir gelbėtojus. Geležines tualeto duris teko supjaustyti, o šokiruotą samarietį dvi savaites gydyti ligoninėje.

Norėjo būti prarytas

Ruso vos neprarijo tualetas, o avantiūristas amerikietis bandė pats būti prarytas milžiniškos anakondos.

Gamtininkas Paulas Rosolie, norintis atkreipti dėmesį į Amazonės drėgnųjų atogrąžų miškų naikinimą, nusprendė, kad jam reikalingas triukas, kurio žiūrovai tikrai nenorės praleisti.

Anakondos, didžiausios pasaulyje gyvatės, savo grobį paprastai pasmaugia prieš prarydamos, todėl P.Rosolie triukas buvo gana pavojingas.

Tiesa, jis liko gyvas, o daugybė žmonių visame pasaulyje turėjo galimybę stebėti jo kraują stingdančias grumtynes su didžiuliu ropliu.

Kad neuždustų, ekspertai sukūrė P.Rosolie specialų anglies pluošto kostiumą su kvėpavimo ir ryšio sistema, taip pat vaizdo kameromis.

„Nežinojome, ar visa tai veiks, jei būčiau prarytas, bet turėjome pasirūpinti, kad atsidūręs gyvatės viduje neuždusčiau“, – P.Rosolie aiškino po bandymo.

Kai kurie komentatoriai šaipėsi, kad amerikietis nutraukė eksperimentą išsyk, kai tik pajuto gyvatės nasrus prie savo galvos. „Vaikinai, turite čia ateiti... Prašau pagalbos!“ – šaukė jis, o komanda suskubo padėti išsekusiam P.Rosolie išsivaduoti iš stiprių gyvatės gniaužtų.

Kai kuriuos papiktino neatsakingas elgesys su gyvūnu. Be to, nesugebėję laukinėje gamtoje rasti anakondos laidos kūrėjai gyvatę atskraidino iš Peru, kur ji buvo laikoma nelaisvėje.

Pats gamtininkas tvirtino, kad jo komanda stengėsi nepakenkti gyvatei ir kad tik jam vienam grėsė pavojus. „Mes nevertėme gyvatės nieko daryti“, – pabrėžė P.Rosolie, aiškindamas, kad „gyvatės dažnai atryja, jei ką nors ėda, o tuo metu pasirodo grobuonis – jos turi paaukoti laimikį, kad galėtų pabėgti“. Anot jo, anakonda jaučiasi gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.