Cinišku sveikinimu D. Rogozinas atskleidė Rusijos ketinimus

Skandalų nevengiantis už gynybą atsakingas Rusijos vicepremjeras, buvęs šalies atstovas prie NATO Dmitrijus Rogozinas kasmet nustebina socialinių tinklų auditoriją savo šventiniais sveikinimais.

D.Rogozino sveikinime buvo linkima ir taikos.
D.Rogozino sveikinime buvo linkima ir taikos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-31 10:42, atnaujinta 2018-01-17 20:00

Ne išimtis ir šie metai. Sveikindamas savo bičiulis D. Rogozinas šiemet socialiniame tinkle „Twiter“ rašo: „Mieli draugai, sveikinu jus su artėjančiais Naujaisiais metais! Taikos, sveikatos ir sėkmės jums 2015-aisias!“

Šį sveikinimą Rusijos politikas iliustravo cinišku atviruku, kuriame pavaizduotas Kalėdų senelis, iš kurio maišo lekia raketos, o atviruko apačioje ironiškas eilėraštis apie šventines dovanas nuo kurių „tampa karšta“.

Prieš metus sveikindamas su Naujaisiais D. Rogozinas buvo ne ką mažiau išradingas ir prie fotografijos, kurioje matyti Kalėdų senelis, snieguolė ir būrys karių išsirikiavusių prie „Iskander“ raketos jis parašė: „Sveikiname mūsų draugus iš NATO su Naujaisiais metais!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.