Moterų paslaptys: bandė patekti į kalėjimą su pistoletu vaginoje

Amerikietė nustebino net visko mačiusius Naujosios Meksikos valstijos kalėjimo pareigūnus. 34 metų moteris bandė įsinešti ginklą į kalėjimo patalpas, slėpdama jį savyje, rašo huffingtonpost.com.

Josephine McAllister buvo kaltinama apgavyste ir neteisėtu svetimos kredito kortelės naudojimu, tačiau po gruodžio 16 dienos jos laukia nauji nemalonumai.<br>Twitter.com nuotr.
Josephine McAllister buvo kaltinama apgavyste ir neteisėtu svetimos kredito kortelės naudojimu, tačiau po gruodžio 16 dienos jos laukia nauji nemalonumai.<br>Twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-06 12:14, atnaujinta 2018-01-16 21:43

Josephine McAllister buvo kaltinama apgavyste ir neteisėtu svetimos kredito kortelės naudojimu, tačiau po gruodžio 16 dienos jos laukia nauji nemalonumai. Moteris kaltinama pro kalėjimo apsaugą prasmukusi su ginklu vaginoje ir paslėpusi jį šiukšlių dėžėje, kur pistoletą užtiko kita kalinė.

Sučiupta J.McAllister bandė aiškinti, jog pistoletą slėpė už liemenį juosiančio diržo, tačiau kalėjimo apsaugos darbuotojai griežtai neigia tokią versiją. Pasak jų, kalinė ginklą galėjo slėpti tik vienoje vietoje, kuri nėra apžiūrima.

„Žinant, kaip kruopščiai Kalėjimo transporto centro darbuotojai tikrina kalinius ir jų daiktus, nėra jokių galimybių, kad ginklas buvo slepiamas už diržo, kad ir koks platus jis būtų“, - rašoma kalėjimo pareigūnų ataskaitoje.

Tiesa, tai jau ne pirmas toks atvejis, kai moterys bando pasinaudoti gamtos suteiktomis galimybėmis ir įsinešti uždraustų daiktų į kalėjimo patalpas. 2013 metais tuo pagarsėjo Christie Harris iš Oklahomos valstijos. Ji buvo nuteista net 25 metams nelaisvės už bandymą įsinešti pistoletą vaginoje bei nedidelį kiekį metamfetamino išangėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.