Apgauta moteris du kartus patrumpino vyro pasididžiavimą

Išduota savo vyro su kita, moteris buvo sulaikyta, kai pora kartų gerokai patrumpino neištikimo sutuoktinio pasididžiavimą. Antrą kartą moteris pasielgė negailestingai – prisipažino, kad išmetė vyro „draugelį“ pro langą. Gydytojai baiminasi, kad lytinį organą galėjo nusinešti benamiai gyvūnai, rašo „The Daily Mirror“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 10:42 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:51 AM

Kaip teigia Kinijos žiniasklaida, neištikimas penkių vaikų tėvas, 32 metų Fan Lung'as, iš savo žmonos telefono meilužei Zhang Hung išsiuntė žaismingą elektroninį laišką.

Vyras nesikuklino – laišką išsiuntė iš paties šeimos guolio – namų, esančių Šangčiu mieste ir pamiršo atsijungti iš savo pašto paskyros. Vyriškio žmona, 30-metė Feng, atsitiktinai užtikusi tokią žinutę, pamėlo iš pykčio.

Įsiučio valdoma moteris pagriebė žirkles ir, įsiveržusi į miegančio sutuoktinio kambarį, gerokai apkarpė jo vyriškumą. Vyras buvo skubiai nugabentas į ligoninę, kur jo lytinis organas buvo prisiūtas atgal.

Bet tai dar ne viskas. Neištikimo vyro žmona papasakojo, kaip įsėlino į palatą ligoninėje, kurioje buvo paguldytas jos sutuoktinis, ir dar kartą apkarpė jo lytinį organą. Šį kartą moteris išmetė jį pro langą.

Ligoninės darbuotoja pasakojo: „Iš pat pradžių nesupratome, kas įvyko, kai vienas žmogus, atėjęs į priimamojo skyrių pranešė, kad pastebėjo nuogą vyrą, lauke mušantį moterį. Nuskubėjome pažiūrėti kas vyksta ir radome kraujuojančiu tarpukoju vyriškį, kuris smūgiais bandė atsiginti nuo jį puolančios moters.“

„Vyras buvo sutramdytas, o moteris išvežta gydyti. Tik po kurio laiko pastebėjome, kad vyro lytinis organas buvo dar kartą patrumpintas“, – pranešė viena ligoninės darbuotojų.

Gydytojai ir policijos pareigūnai iššukavo visą teritoriją, kurioje užtiko besikivirčijančią porą, tačiau vyriškio lytinio organo surasti nepavyko. Jie nuogąstauja, kad vyro penį galėjo nusinešti benamiai šunys ar katės.

Ta pati ligoninės darbuotoja pridūrė: „Vyriškis neteko daug kraujo ir jam buvo suteikta skubi pagalba – jis nugabentas į operacinę. Šiuo metu nukentėjusiojo būklė yra stabili, tačiau jis vis dar negali emociškai atsigauti.“

Vyro meilužė, atvykusi į ligoninę tvirtino, kad jie ketina surengti vestuves – kaip galima greičiau: „Man nerūpi, kad jis dabar nevaisingas. Jis jau turi penkis vaikus.“

Vyriškio žmona išleista iš ligoninės ir šiuo metu sulaikyta dėl sutuoktinio sužalojimo.

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.